№7

Бюджетна бухгалтерія, лютий, 2015/№ 7 Інші номери журналу ›
  • Інформаційна сторінка
  • Про відпустки без збереження зарплати Лист від 12.01.2015 р. № 4/13/116-15
  • Податкові новини — 2015 для бюджетних установ Наприкінці минулого року Верховна Рада ухвалила Закон України «Про внесення змін до Податково- го кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи» від 28.12.2014 р. № 71-VIII (далі — Закон № 71). По суті, у цьому документі законодавці втілили в життя податкову реформу, більшість положень якої набрали чинності з 01.01.2015 р. Як стосуються ці новації бюджетних установ? У цій статті розповімо про найбільш цікаві зміни в порядку оподаткування бюджетних установ.
  • Облікова політика бюджетних установ у 2015 році Починаючи з 1 січня 2015 року всі бюджетні установи повинні вести бухгалтерський облік і складати звітність на підставі принципів і методів обліку, закріплених в обліковій політиці. Такі вимоги передбачені НП(С)БО 125 «Зміни облікових оцінок та виправлення помилок». Звичайно, більшість бухгалтерів цього року уперше зіткнулися з необхідністю формування облікової політики у своїй установі. Ми хочемо допомогти вам впоратися з цим завданням. Як це зробити? З чого почати? Які документи підготувати та що в них написати? Відповіді на ці та інші запитання ви знайдете у спеціальному практичному матеріалі.
  • Про зміни в пільговому харчуванні дітей, постраждалих від наслідків аварії на ЧАЕС Просимо надати роз’яснення щодо оплати батьками, які користувались пільгами як постраждалі внаслідок Чорнобильської катастрофи, за утримання дитини в ДНЗ у 2015 році.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі