№7

Бюджетна бухгалтерія, лютий, 2017/№ 7 Інші номери журналу ›
  • Інформаційна сторінка
  • Основні засоби: опановуємо новий План рахунків (ч. 1) З 01.01.2017 р. набрала чинності низка нових нормативно-правових актів з бухгалтерського обліку для бюджетних установ. Перш за все — це новий План рахунків бухгалтерського обліку та Типова кореспонденція субрахунків. Крім того, з цього року набрали чинності НП(С)БО, дату введення в дію яких було відтерміновано до 01.01.2017 р. Безумовно, у кожного бухгалтера виникло безліч запитань щодо правильного застосування цих документів. Як краще адаптуватися до нового Плану рахунків? На що перш за все необхідно звернути увагу в новій Типовій кореспонденції та як пристосуватися до нового порядку бухгалтерського обліку господарських операцій тощо? Дійсно, питань купа, тому будемо поступово шукати на них відповіді. Почнемо знайомство з питань обліку операцій з основними засобами. Особливу увагу акцентуємо на основних відмінностях нового порядку обліку операцій з такими об’єктами порівняно з тими правилами бухгалтерського обліку, якими бюджетні установи керувалися до 2017 року.
  • Основні засоби: опановуємо новий План рахунків (ч. 2)
  • Звіт неприбуткової організації: шукайте підказки для заповнення До переліку податкової звітності, яку повинні подавати бюджетні установи, віднесено Звіт про використання доходів (прибутків) неприбуткової організації. У зв’язку з наближенням граничного строку подання цього Звіту розглянемо запитання наших читачів, що надійшли до редакції, які стосуються порядку його заповнення.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі