№33

Бюджетна бухгалтерія, вересень, 2019/№ 33 Інші номери журналу ›
  • Увага: з 1 жовтня Казначейство переходить на бюджетні рахунки за стандартом IBAN! З 01.10.2019 р. змінюються реквізити бюджетних рахунків для зарахування податків, зборів, платежів до державного і місцевих бюджетів, які відкриваються на балансі Державної казначейської служби України (МФО 899998) на виконання вимог постанови Правління Національного банку України «Про запровадження міжнародного номера банківського рахунку (IBAN) в Україні» від 28.12.2018 р. № 162.
  • Оцінювання діяльності державних службовців: знову по-новому — порядку типовому А ви гадали, що оцінки залишились у минулому: у шкільному табелі, атестаті чи дипломі? Зовсім ні. Сьогодні багато роботодавців проводять оцінювання своїх працівників для того, щоб виявити сильні та слабкі сторони їх діяльності та сприяти подальшому розвитку. При цьому законодавчо затверджені правила оцінювання існують лише для деяких категорій працівників, зокрема для державних службовців. Саме про них сьогодні й поговоримо. А причина тому — чергова оновлена редакція Типового порядку проведення оцінювання результатів їх службової діяльності. Але про все по порядку.
  • Мінсоцполітики відповідає на актуальні запитання (огляд листів) До вашої уваги аналіз листів Мінсоцполітики, в яких фіхівці Міністерства розглянули питання врегулювання трудових відносин, надання відпусток, установлення працівникам підсумованого обліку робочого часу, проведення доплати до МЗП тощо. Традиційно ми побудували огляд так: відповідь Мінсоцполітики — наш коментар.
  • Ремонт авто: списуємо запчастини правильно Ремонт службового автомобіля — справа звична. І здавалося б, нічого складного у відображенні цієї операції в бухобліку немає. А втім запитання з цього приводу виникають постійно. За яким КЕКВ слід купувати запчастини для ремонту авто? Як документально оформляти таку операцію? Як правильно списати після ремонту запчастини, які були складовою транспортного засобу й окремо не обліковувалися? Та що робити із матеріалами, вузлами та деталями, що залишилися після ремонту? Відповімо на ці запитання у нашій статті.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі