№45

Бюджетна бухгалтерія, грудень, 2023/№ 45 Інші номери журналу ›
  • На що можна надати субвенцію військовим? На які цілі можна надати кошти для військових з місцевого бюджету?
  • Оцінка ефективності бюджетних програм: чим керуватися? Згідно з яким нормативним документом слід здійснювати оцінку ефективності бюджетних програм: наказу № 608* чи листа № 27486**?
  • «Благодійка» для передачі: обираємо код доходів правильно Центр надання культурних послуг отримав кошти від благодійника. Утім ці кошти в подальшому мають належати будинку культури і за них необхідно придбати мікрофони. Таку ціль визначив сам благодійник. Ми відобразили надходження цих коштів за кодом доходів 25020200. Але фахівці місцевого органу Казначейської служби зробили зауваження щодо такого застосування коду і наполягають на застосуванні коду доходу 25020100. Чи правильно це?
  • Амортизація-2023 Незабаром кожен бухгалтер зануриться у підготовчу роботу, яка передує складанню річної фінансової звітності. Одним із важливих етапів такої підготовки є нарахування амортизації необоротних активів. У цій статті розглянемо, як правильно нараховувати амортизацію та відображати такі операції в бухобліку та фінзвітності.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі