№1

Бюджетна бухгалтерія, січень, 2023/№ 1 Інші номери журналу ›
  • Благодійна допомога у натуральній формі: як показати у річній фінзвітності? Отримання благодійної допомоги у натуральній формі — досить поширена операція для розпорядників бюджетних коштів. У яких формах річної звітності та як саме слід показати таку операцію, дізнавайтеся із нашого матеріалу.
  • Як заповнити ф. № 1-дс? Традиційно на початку року бухгалтери підбивають підсумки минулого року. На черзі заповнення річної фінансової звітності за 2022 рік. Як показати у цій звітності ті чи інші операції, здійснені протягом поточного року, — читайте у нашому матеріалі.
  • Як заповнити ф. № 2-дс? На черзі наступна форма річної звітності — ф. № 2-дс. Відповімо на запитання стосовно заповнення рядків цієї форми фінзвітності.
  • Як заповнити ф. № 3-дс? Дійшла черга до наступної форми річної звітності — ф. № 3-дс. Цікаві ситуації із заповнення цієї форми — у нашому матеріалі.
  • Як заповнити ф. № 4-дс? Врешті ми дісталися останньої із форм річної фінзвітності — ф. № 4-дс. Розглянемо практичні ситуації, пов’язані із заповненням цієї форми, у нашому матеріалі.
  • Як заповнити ф. № 5-дс? Нарешті основну роботу виконано — всі форми річної фінзвітності заповнено. Тепер саме час перейти до заключного етапу — складання Приміток до річної фінансової звітності — ф. № 5-дс.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі