№39

Бюджетна бухгалтерія, жовтень, 2023/№ 39 Інші номери журналу ›
  • Ремонт коробки передач авто: капітальний чи поточний ремонт? Плануємо ремонт коробки передач службового автомобіля. Як правильно класифікувати такі роботи: як поточний чи як капітальний ремонт? Та як слід провести видатки на ці цілі?
  • Музеї та будинки культури: чи повинні застосовувати РРО? Музей та будинок культури надає платні послуги відвідувачам. Чи обов’язково таким закладам застосовувати реєстратори розрахункових операцій (далі — РРО)? Який документ видавати відвідувачам на підтвердження факту розрахунку за надані послуги?
  • Здали брухт дорогоцінних металів: що з надходженнями? Після списання застарілої комп’ютерної техніки бюджетна установа передала її на утилізацію. Від реалізації брухту дорогоцінних металів надійшли кошти на рахунок установи. Чи необхідно якусь суму перераховувати до бюджету? Якщо так, то яку саме частину? Як показати такі операції в бухобліку?
  • Нове законодавство: чи потрібно вносити зміни до паспорта бюджетної програми? Чи потрібно зараз вносити зміни до паспорта бюджетної програми за КПКВК 0150 з урахуванням норм нового наказу № 322*? Чи слід ураховувати приписи цього наказу вже під час складання паспортів бюджетних програм на наступний рік?
  • Тендерне забезпечення: як показати в обліку? У тендерній документації замовник передбачив вимогу щодо надання учасником забезпечення тендерної пропозиції та забезпечення виконання договору про закупівлю. Замовник отримав суми тендерного забезпечення від учасника. На який субрахунок зарахувати такі суми та як показати в бухобліку?
  • Отримання «гуманітарки» виконкомом: чи можливо? Чи може виконком отримувати гуманітарну допомогу для своєї власної діяльності від міжнародних донорів? Чи має право виконком передавати гуманітарну допомогу своїм підлеглим структурним підрозділам, комунальним закладам громади?
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі