№2

Бюджетна бухгалтерія, січень, 2024/№ 2 Інші номери журналу ›
  • Бюджетні новини для розпорядників сектору безпеки і оборони Маємо інформацію, яка зацікавить розпорядників коштів державного бюджету, що належать до сектору безпеки і оборони. Саме для цієї категорії розпорядників постановою № 1361* передбачено певні особливості здійснення бюджетного процесу в період дії воєнного стану. Нумо разом вивчати ці новації.
  • Установлення системи протипожежного захисту: який КЕКВ застосувати? Плануємо укласти договори з розроблення проєктної документації системи протипожежного захисту та на послуги зі встановлення такої системи у орендованому приміщенні. Який КЕКВ слід застосувати?
  • Зміни в бухобліку: що підготував Мінфін? Мінфін затвердив низку змін до нормативно-правових актів з бухгалтерського обліку в державному секторі. Маємо на увазі наказ № 650*. Що цікавого в цих змінах, розповімо далі.
  • Новий закупівельний рік: з чого почати? Рік тільки-но розпочався, а уповноваженим особам замовників уже варто засукувати рукави та займатися закупівельними справами. На що слід звернути увагу передусім та як успішно впоратися з цими завданнями? Підказки — у нашому матеріалі.
  • Археологічні дослідження: за яким КЕКВ та КПКВК проводити? У громаді заплановано проведення археологічних досліджень із наданням науково-експертного висновку для подальшого отримання технічної документації на земельних ділянках. Зокрема, необхідно з’ясувати, чи належить будівля, розташована на цій земельній ділянці, до об’єктів культурної спадщини. За яким КЕКВ та КПКВК оплачувати такі дослідження?
  • Отримали доступ до електронних видань: як показати в обліку? Бюджетна установа уклала договір про надання послуг з доступу до електронних версій журналів на 2024 рік. Як показати такі операції в бухгалтерському обліку? Чи потрібно застосовувати субрахунок 2911?
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі