№9

Бюджетна бухгалтерія, березень, 2024/№ 9 Інші номери журналу ›
  • Положення про облікову політику: хто затверджує та погоджує? Відділ освіти сільської ради розробив Положення про облікову політику. Хто має затвердити такий документ: керівник відділу чи сільська рада рішенням сесії?
  • Нюанси оренди авто у фізособи Орендуємо автомобіль у фізособи — працівника установи за договором оренди. Чи потрібно такий договір оренди завіряти нотаріально? Видатки на оренду проводити як оплату послуг за КЕКВ 2240 чи як заробітну плату за КЕКВ 2111? На кого оформлювати подорожні листи?
  • Відкриті торги не відбулися: коли можна укласти прямий договір? На початку 2024 року було оголошено відкриті торги на закупівлю продуктів харчування, але вони не відбулись через відсутність учасників. Чи може установа укласти прямий договір, зменшивши при цьому кількість продуктів харчування і загальну суму договору? Як правильно вчинити в цій ситуації?
  • Організація харчування у закладі освіти шляхом аутсорсингу Який алгоритм організації харчування в школі шляхом аутсорсингу? Чи потрібно укладати додаткові договори з постачальником харчування щодо відшкодування комунальних послуг?
  • Придбали авто для передачі КП: як показати в обліку ОМС? Орган місцевого самоврядування (далі — ОМС) за рахунок коштів місцевого бюджету придбав вантажне авто для подальшої передачі його комунальному підприємству (далі — КП). Як показати в бухобліку місцевої ради операції з придбання та передачі такого авто. Зокрема, цікавить, на який субрахунок слід оприбутковувати таке майно: 1815 чи 1015?
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі