№3

Бухгалтер 911, листопад, 2014/№3 Інші номери журналу ›
  • Чи можна «перетягти» старий податковий кредит у 2015 рік? Маємо податкові накладні за 2014 рік, які не показуємо (через навантаження). Чи можна буде їх включити до податкового кредиту наступного року? Що робити з ряд. 24 Декларації з ПДВ?
  • Як стати неплатником ПДВ? Ознайомившись з новою системою електронного адміністрування ПДВ, платники ПДВ зрозуміли, що з Нового року їх життя буде, м’яко кажучи, несолодким. Тому багато хто замислився над тим, як би позбавитися цього «привілейованого» статусу. Тим більше що з 01.01.2015 р. межа для безПДВшної реєстрації зросте до 1 млн грн. Як правильно розпрощатися зі статусом платника ПДВ, і розберемося в цій статті.
  • Зарплата «в конверті»: що загрожує? Виплата зарплати «у конверті» — механізм, який відомий багатьом, причому не з чуток. Однак наслідки таких заходів, на жаль, відомі далеко не всім... до речі, даремно, адже вони дуже серйозні. Переконатися в цьому вам допоможе ця стаття.
  • Сільгоспспецрежим з ПДВ: до чого готуватися у 2015 році? Це одне з двох питань, які набрали в «голосувалці» найбільше голосів. Не дивно, адже електронна система ПДВ-адміністрування вже не за горами. З цього матеріалу ви довідаєтеся, як вона позначиться на платниках, які застосовують сільськогосподарський ПДВ-спецрежим за ст. 209 ПКУ.
  • Підзвітні кошти: видача та облік Видача підзвітних грошових коштів для купівлі товарів (робіт, послуг тощо) — одна з найпоширеніших операцій. У цій статті пропонуємо вам освіжити в пам’яті правила її здійснення.
  • Складаємо довідку для призначення допомоги по безробіттю Ви звільнили працівника або він сам виявив бажання розірвати трудовий договір? Не виключено, що він реєструватиметься в центрі зайнятості як безробітний. А для того щоб отримувати допомогу по безробіттю, звернеться до вас за довідкою про середню зарплату. Є ймовірність, що за довідкою звернеться громадянин, який для вас виконував роботи (надавав послуги) за цивільно-правовим договором. Такі особи також мають право на допомогу по безробіттю. Чи існує встановлена форма такої довідки, що в ній зазначати, в які строки потрібно видати? Спокій, лише спокій! Зараз про все довідаєтеся.
  • Установлюємо зимові шини, замінюємо акумулятор Прийшли холоди. А отже, час готувати автомобіль до зими. У цій статті ви довідаєтеся, як відобразити в обліку витрати на заміну шин та акумуляторних батарей. І, що важливо, не привернути при цьому увагу податківців.
  • УР до ПДВ-декларації: коли потрібні додатки? Ми виявили помилку в декларації з ПДВ і подали до неї уточнюючий розрахунок . Однак у його прийнятті нам відмовили, вимагаючи надати додатки, де помилок не було, а також реєстр виданих та отриманих податкових накладних. Чи правомірні такі дії податківців?
  • Купівлі у кримчан: відображаємо витрати та ПК Як у податковому обліку відобразити купівлю товарів/послуг у кримських контрагентів?
  • Виключення учасника ТОВ: які є підстави Один із учасників ТОВ порушує свої обов’язки, чим перешкоджає роботі товариства. Чи можна його виключити?
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі