№4

Бухгалтер 911, січень, 2016/№4 Інші номери журналу ›
  • «Стусан» для ДФСУ: дохід за 2015 рік > 5 млн грн. — ніякого переходу на ЗС немає! У «Бухгалтер 911», 2016, № 1-2 ми писали про те, що ППЄПи і ЮРЄПи, дохід яких у 2015 році перевищив 5 млн грн., можуть залишатися на ЄП з 01.01.2016 р. І сподівалися, що податківці підтримають цю позицію. Спочатку податківці нас приголомшили. Однак сьогодні вже все добре!
  • Готуємося до подання прибуткової декларації — 2015 Для виконання звітного обов’язку деяким платникам податку на прибуток (далі — ППП) залишилося півмісяця (маємо на увазі квартальних платників за правилами 2015 року). Для решти платників (річних) запас часу також не дуже великий — трохи більше місяця. Щоб підійти до виконання цього обов’язку добре озброєним, пропонуємо ознайомитися з нашою публікацією.
  • Подаємо декларацію з прибутку: що врахувати? «Несподівано скорочені» строки подання звітності з податку на прибуток невблаганно наближаються. Готуєтеся «здаватися»? Запропонований вашій увазі матеріал присвячений безпосередньо заповненню декларації.
  • Подаємо фінзвітність за 2015 рік Добіг кінця черговий рік, тому кожен бухгалтер, щоб почуватися спокійно, зобов’язаний відзвітувати за його результатами. У цій статті надано підказки щодо подання фінансової звітності. Коли та куди її подавати, а також на які нюанси звернути увагу. З усім цим ви зможете ознайомитися в цьому матеріалі.
  • Підказки для єдиноподатників по заповненню ЄП-деки Зараз настала гаряча пора річних звітів, один з яких — декларація єдиноподатника. ФОП і ЮО за 2015 рік звітують за новою формою, тому запитання, як завжди, є. А ми вже маємо готові відповіді!
  • Увага! «Новації» у заповненні Інформації за «трудовою» квотою «Трудова» квота — це норматив працевлаштування громадян, які мають додаткові гарантії у сприянні у прийнятті на роботу. Про її виконання роботодавці з кількістю штатних працівників понад 20 осіб звітують шляхом подання до центрів зайнятості Інформації про зайнятість і працевлаштування громадян, які мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню (далі — Інформація), не пізніше 1 лютого після звітного року. У № 1-2 журналу ми вже розповіли, як виконувати цю повинність. Однак з’явилися нюанси.
  • Податки/збори «другого плану»: до та після Закон № 909* зачепив не лише «головні» податки та збори, яким у першому номері 2016 року були присвячені окремі матеріали, а й, скажімо так, платежі «другого порядку». З основними нововведеннями в цій частині і пропонуємо розібратися в цій публікації.
  • Новації держреєстрації: повний онлайн і Ко Про держреєстрацію бухгалтер переважно згадує двічі на рік — подання фінзвітності та підтвердження відомостей за «формою 6». Частіше згадує той, кому через «фокуси» фіскалів раптом (заднім числом) стає відомо про внесення до ЄДР запису про те, що його підприємство, мовляв, «відсутнє за місцезнаходженням»... Нарешті прогрес наздогнав і цю сферу...
  • «Рестайл» Порядку ЕА ПДВ Під зав’язку минулого року Кабмін постановою № 1177* оновив Порядок електронного адміністрування ПДВ. Є цікаві моменти. Огляд новинок наводимо у сьогоднішній статті.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі