№28

Бухгалтер 911, липень, 2016/№28 Інші номери журналу ›
  • Звіт з ЄСВ: відпускні та компенсація До нас на «Гарячу лінію» досить часто звертаються передплатники із запитанням: як відобразити в ЄСВ-звітності відпускні та компенсацію за невикористані дні відпустки? Чому це запитання є таким популярним? Річ у тім, що...
  • Готівково-касові запитання: завжди є про що поговорити Є теми, які не втрачають своєї актуальності цілий рік... з року в рік. Одна з них — тема готівково-касових запитань, що пропонується до вашої уваги. Її розгляд побудуємо у формі запитань-відповідей, серед яких, упевнені, ви обов’язково знайдете щось корисне для себе.
  • Коригування, якщо покупець/продавець був/став неплатником ПДВ Правила коригування ПДВ завжди викликали безліч запитань. А коли це ще й операція з неплатником, то тут з’являються свої додаткові умови. Причому прописані ці умови в ПКУ дуже погано, чим і користуються досить часто податківці. Про нюанси коригувальних операцій з неплатниками та останні «віяння» фіскалів з цього питання розповімо в сьогоднішній статті.
  • Пиво vs єдиний податок: «дивацтва» від ДФСУ Позиція, яку нещодавно озвучило головне податкове відомство, у частині застосування реєстраторів розрахункових операцій (далі — РРО) або книг обліку розрахункових операцій (далі — КОРО) і розрахункових книжок (далі — РК) у всіх торговельних точках підприємця-єдиноподатника, якщо хоча б на одній з них він реалізує пиво, нам здалася дещо дивною. Поділимося своїми міркуваннями із цього приводу.
  • Практиканти на підприємстві, або Майбутнє — у руках молодих Ваше підприємство готове допомогти студентам ВНЗ або учням ПТНЗ отримати перші професійні навички і стати базою для проходження ними практики? Тоді вам, шановні друзі, корисно буде знати, як правильно оформити відносини з такими молодими кадрами та як оплатити їх працю. Почуватися в цьому питанні немов риба у воді вам допоможе наша стаття.
  • Неплатоспроможний банк. Частина 2. Коли страждають працівники У одному з нещодавніх номерів ви могли ознайомитися з темою неплатоспроможності банків і негативними наслідками, які у зв’язку з цим «лягають на плечі» підприємств. У цій статті пропонуємо до вашої уваги продовження теми — розглянемо ситуації, коли потерпілою стороною є ваш працівник.
  • Податкові накладні на послуги мобільного зв’язку Оператор мобільного зв’язку виписує останнім числом місяця зведену податкову накладну. Але не на обсяг фактично наданих за місяць послуг, а на всю суму перерахованої йому протягом місяця оплати (залишається «перехідна» сума авансу). Що робити з податковим кредитом за такою податковою накладною?
  • Наслідки несплати податкових зобов’язань і «самоштрафу» при самовиправленні Ми подали податківцям уточнюючий розрахунок, яким донарахували податкові зобов’язання. Однак сплатити зобов’язання за ним вдалося не відразу. Яка відповідальність загрожує за прострочення сплати зобов’язань за уточнюючим розрахунком?
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі