№13

Бухгалтер 911, березень, 2018/№13 Інші номери журналу ›
  • Блокування ПН/РК: «дубль 2» Ось ми впритул і підійшли до відновлення блокувального режиму. Постанова КМУ, яка визначає механізм блокування ПН/РК, уже є*. Податківці теж не змусили на себе довго чекати і на своєму сайті оприлюднили проекти (на момент підготовки номера у друк) критеріїв ризиковості платника, ризиковості операцій і показників позитивної податкової історії платника**. Їх короткий огляд — у сьогоднішній статті.
  • Розрахунок коригування: «РК до РК», дата оформлення, проблеми з реєстрацією Сьогодні продовжимо розпочату в одному з попередніх номерів* тему щодо розрахунків коригування до податкової накладної. Знову розглянемо проблеми, пов’язані з відмовою в реєстрації розрахунків коригування, а також порушимо питання, що стосуються дати складання розрахунку коригування.
  • Бухоблікові маневри: мікро- → мале, мале → мікро- Звітний 2018 рік — переломний для багатьох підприємств. Цілком імовірно, що більшості з них доведеться переміститися з однієї класифікаційної групи перебування в іншу. Як бути підприємству, що втратило мікростатус і не створювало забезпечення/резерви? А якщо, навпаки, підприємство стало відповідати новим мікрокритеріям? Давайте знайдемо відповіді разом.
  • Використання автомобілів: калейдоскоп запитань «на тему» Наявність автомобіля на підприємстві часто викликає різного роду запитання, що пов’язано з багатогранністю процесу його використання. У межах цієї статті до вашої уваги пропонуємо підбірку запитань з порталу buhgalter911.com.
  • Розблокування ПН/РК, заблокованих у грудні 2017 року Ситуація. Податкові накладні виписано наприкінці листопада, а заблоковано в грудні 2017 року. За ними в грудні не встигли подати документи та пояснення. Прочитали, що такі податкові накладні будуть розблоковані після набрання чинності оновленим порядком зупинення реєстрації податкових накладних. Чи це так? Чи потрібно було відправляти разблокувальні до­кумен­ти раніше?
  • Забуті види діяльності в декларації єдиноподатника Підприємець-єдиноподатник займається трьома видами дія­ль­ності (усі внесені до Реєстру платників єдиного податку). У квартальній декларації в полі 9 зазначив тільки один вид діяльності (основний), бо в Електронному кабінеті на види діяльності відведений один рядок. Чи правильно це? Якщо ні, чи потрібно виправлятися?
  • Якщо «проморгали» сплату єдиного податку Єдиноподатники груп 1 і 2, приєднуйтеся! — зараз розповімо, що робити, якщо ви пропустили черговий платіж з єдиного податку (з ким не трапляється!), але швидко виявили цей факт. Чим багата несплата? Куди платити «забутий» єдиний податок та штраф? Чи потрібно платити пеню і коли? Що, якщо податківці не надсилають податкове повідомлення-рішення із сумою штрафу (і пені): почекати чи платити самим? Якщо чекати, то чи не «скинуть» за це зі спрощенки?
  • ФОП припиняє діяльність: як правильно звільнити працівників? Приймаючи рішення про припинення діяльності, підприємцеві-роботодавцю потрібно подумати про працівників. Їх слід звільнити. Як це правильно зробити, ми розповімо в цій статті.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі