№46

Бухгалтер 911, листопад, 2021/№46 Інші номери журналу ›
  • «Неждано-негадано» — з’явився Порядок ведення обліку товарних запасів ФОП У Законі про РРО є «бородата» норма про необхідність ведення обліку товарних запасів у встановленому законодавством порядку. Довгі роки ніхто не міг зрозуміти, що це за порядок такий та де його шукати. І ось Мінфін його «народив». Зустрічайте — Порядок № 496* .
  • Відстороняємо працівника від роботи: про уколи й не лише На тлі останніх «щепленевих» нововведень є резон нагадати матчастину стосовно відсторонення працівників від роботи. На яких підставах можна відстороняти, на скільки, з якою оплатою тощо. Поїхали.
  • Правильно проводимо уцінку товарів: нюанси обліку «Потрібно б провести уцінку...» Така думка досить часто виникає у бухгалтерів торговельних підприємств. Адже завжди знайдеться товар, що залежався, втратив свої первісні якості, не має попиту. Сьогодні розглянемо, як правильно відобразити це в обліку.
  • Спецводокористування: на первинний-вторинний розрахуйсь! Укладено договір із водоканалом. Ми — первинний чи вторинний водокористувач? Давайте нагадаємо, які користувачі для цілей стягування водної ренти вважаються первинними, а які — вторинними, а головне, що це означає для другої категорії. Долучайтеся, якщо й для вас це питання не чуже!
  • Індексуємо зарплату за листопад 2021 року До вашої уваги «готові» коефіцієнти індексації та суми поточної індексації за листопад.
  • РРО-кухня-2022: найгірший сценарій для ФОП З 01.01.2022 має відбутися чергова хвиля РРО-змін. У законотворців до кінця року залишилося всього три пленарних тижні. А про ліберальні РРО-законопроєкти поки ні слуху ні духу. Тому, вважаємо, є резон нагадати найгірший, він же базовий на сьогодні, сценарій. Як буде, якщо ліберальні ініціативи не пройдуть. Поїхали!
  • ПРРО: «світле майбутнє» невблаганно наближається? Що треба знати? З 01.01.2022 за «базовим сценарієм» обов’язковим застосування РРО стане для набагато більшого кола платників. У цьому аспекті такою собі «паличкою-виручалочкою» видається застосування програмних РРО (ПРРО). Але як і будь-яка паличка, ця також із двома кінцями. Що треба знати про ПРРО тим, хто зробить-таки свій вибір на його користь? Про це зараз і пропонуємо вашій увазі коротку розповідь.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі