Теми статей
Обрати теми

Кількість учнів у класі змінилась: чи переглядати розмір доплат?

Будз Володимир, експерт з оплати праці та трудових відносин
У класі закладу загальної середньої освіти (далі — ЗСО) на початок 2023/2024 навчального року було 12 учнів. У лютому один учень вибув. Чи потрібно у зв’язку з цим переглядати розмір установлених вчителю доплат за класне керівництво та перевірку зошитів?

Установлення доплат за класне керівництво та за перевірку навчальних робіт (саме таку назву має ця доплата) у ЗСО регулюється постановою № 1391*. Крім того, в окремих питаннях слід застосовувати норми Інструкції № 102**. Далі поговоримо про це детальніше.

* Постанова КМУ «Деякі питання встановлення підвищень посадових окладів (ставок заробітної плати) та доплат за окремі види педагогічної діяльності у державних і комунальних закладах та установах освіти» від 28.12.2021 № 1391.

** Інструкція про порядок обчислення заробітної плати працівників освіти, затверджена наказом Міносвіти від 15.04.93 № 102.

Доплата за класне керівництво

Передплатіть, щоб відкрити доступ до матеріалів Я вже
logo PRO PRO-доступ Необмежений доступ до всіх закритих матеріалів сайту без реклами
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі