№12

Бюджетная бухгалтерия, март, 2024/№ 12 Другие номера журнала ›
  • «Благодійка» у звіті про виконання паспорта бюджетної програми: відображати чи ні? Чи потрібно відображати благодійну допомогу у звіті про виконання паспорта бюджетної програми?
  • Реєстрація зобов’язань за договором оренди Договір оренди укладено до 2026 року. Як зареєструвати зобов’язання в органі Казначейства за таким договором: щороку на суму, що припадає на відповідний бюджетний період, чи один раз на загальну суму?
  • Як бюджетнику продати запаси? Бюджетна установа обліковує на балансі запчастини, які залишилися після транспортного засобу. Наразі авто списано з балансу і потреби у цих запчастинах немає. Чи можна продати такі запчастини? Чи потрібен для цього дозвіл? Чи обов’язково продавати їх через аукціон? Які документи оформити та куди використати кошти, отримані від продажу?
  • Видалення аварійних зелених насаджень: процедурні та облікові питання Чи може бюджетна установа самостійно видаляти, обрізати аварійні дерева? Чи необхідно отримувати дозвіл для цього? Які документи слід оформити у разі видалення таких насаджень? За якою вартістю оприбуткувати деревину? Про все це — читайте у цій статті.
  • Чи можливо «обійти» Порядок № 590? Чи можна оплачувати послуги з миття автомобілів за авансовими звітами? Адже відповідно до Порядку № 590 такі видатки належать до видатків третьої черги, а приватні мийки не бажають укладати договори за таких умов. Чи буде в такому разі порушення?
App
Скачайте наше мобильное приложение Factor

© Factor.Media, 1995 -
Все права защищены

Использование материалов без согласования с редакцией запрещено

Ознакомиться с договором-офертой

Присоединяйтесь
Адрес
г. Харьков, 61002, ул. Сумская, 106а
Мы принимаем
ic-privat ic-visa ic-visa

Мы используем cookie-файлы, чтобы сделать сайт максимально удобным для вас и анализировать использование наших продуктов и услуг, чтобы увеличить качество рекламных и маркетинговых активностей. Узнать больше о том, как мы используем эти файлы можно здесь.

Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше