№12

Бюджетна бухгалтерія, березень, 2024/№ 12 Інші номери журналу ›
  • «Благодійка» у звіті про виконання паспорта бюджетної програми: відображати чи ні? Чи потрібно відображати благодійну допомогу у звіті про виконання паспорта бюджетної програми?
  • Реєстрація зобов’язань за договором оренди Договір оренди укладено до 2026 року. Як зареєструвати зобов’язання в органі Казначейства за таким договором: щороку на суму, що припадає на відповідний бюджетний період, чи один раз на загальну суму?
  • Як бюджетнику продати запаси? Бюджетна установа обліковує на балансі запчастини, які залишилися після транспортного засобу. Наразі авто списано з балансу і потреби у цих запчастинах немає. Чи можна продати такі запчастини? Чи потрібен для цього дозвіл? Чи обов’язково продавати їх через аукціон? Які документи оформити та куди використати кошти, отримані від продажу?
  • Видалення аварійних зелених насаджень: процедурні та облікові питання Чи може бюджетна установа самостійно видаляти, обрізати аварійні дерева? Чи необхідно отримувати дозвіл для цього? Які документи слід оформити у разі видалення таких насаджень? За якою вартістю оприбуткувати деревину? Про все це — читайте у цій статті.
  • Чи можливо «обійти» Порядок № 590? Чи можна оплачувати послуги з миття автомобілів за авансовими звітами? Адже відповідно до Порядку № 590 такі видатки належать до видатків третьої черги, а приватні мийки не бажають укладати договори за таких умов. Чи буде в такому разі порушення?
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі