№46

Бюджетна бухгалтерія, грудень, 2018/№ 46 Інші номери журналу ›
  • Інформаційна сторінка
  • Про окремі особливості складання та реєстрації податкових накладних та розрахунків коригування до податкових накладних Лист від 27.11.2018 р. № 36942/7/99-99-15-03-02-17
  • Щодо оформлення листків непрацездатності Лист від 21.09.2018 р. № 6-14/Н-1277з-1634
  • Нехай буде світло, або Як обліковувати сонячні батареї Вищий навчальний заклад з метою економії бюджетних коштів на оплату комунальних послуг та енергоносіїв розглядає перехід на альтернативні джерела енергії. Зокрема, наразі йдеться про використання енергії сонця. Заплановано встановлення на даху навчального корпусу сонячних панелей. З огляду на це, виникають такі запитання: 1. Як правильно відобразити в бюджетному та бухгалтерському обліку придбання та монтаж сонячних панелей? 2. Чи обов’язковим є одержання ліцензії з виробництва електроенергії за умови її використання виключно для власних потреб? 3. Чи може наш заклад як бюджетна установа за умови отримання ліцензії на виробництво електроенергії продавати її іншим споживачам?
  • Річний перерахунок ПДФО-2018: крок за кроком За вікном вже грудень. А це означає, що для бухгалтера настав час провести річний перерахунок ПДФО. Такий перерахунок дозволить виявити допущені помилки при розрахунку податку і, відповідно, їх виправити. У сьогоднішній статті ми розглянемо покроковий алгоритм проведення річного перерахунку та з’ясуємо, як правильно відобразити його результати у звітності. Крім того, поговоримо про відповідальність, яка може загрожувати роботодавцеві, якщо не провести перерахунок ПДФО.
  • Доплата за науковий ступінь кандидата наук: з якого моменту виникає право на встановлення? Викладач закладу вищої освіти I — II рівнів акредитації захистив кандидатську дисертацію і отримав дипломом кандидата наук (кандидат педагогічних наук), у якому зазначена дата — 23.11.2018 р. (дата видачі диплома). Копію такого диплома працівник надав у грудні 2018 року. З якого моменту настає право на доплату за науковий ступінь кандидата наук: з дати видачі диплома чи з дати його надання до закладу освіти?
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі