№47

Бюджетна бухгалтерія, грудень, 2018/№ 47 Інші номери журналу ›
  • Інформаційна сторінка
  • Шпаргалка для нарахування амортизації — 2018 Вже зовсім небагато часу залишилось до закінчення бюджетного 2018 року. Це означає, що незабаром для кожного бухгалтера розпочнеться «гаряча пора» — підготовча робота, яка передує складанню річної фінансової звітності. Одним з таких заходів є нарахування амортизації. Для того щоб ви знали, як правильно розрахувати суму амортизацію та відобразити такі операції в обліку та фінансовій звітності, ми підготували цей матеріал.
  • У розрахунковому періоді переведення на вищеоплачувану посаду: як визначити коефіцієнт коригування? З 11.12.2017 р. головного спеціаліста державного органу було переведено на посаду заступника керівника відділу зі збільшенням nосадового окладу (оклад за новою посадою — 3900,00 грн.). З 01.01.2018 р. оклади підвищили відповідно до законодавчих актів (оклад за посадою заступника керівника відділу — 5200,00 грн.). З 03.12.2018 р. заступнику керівника відділу надали щорічну відпустку. Як правильно визначити коефіцієнт коригування середньої зарплати для оплати відпустки?
  • Преміювання держслужбовців за результатами щорічного оцінювання: чи впливає відпустка на розмір премії? Державний службовець перебував у щорічній відпустці з 03.12.2018 р. по 16.12.2018 р. У грудні 2018 року за результатами оцінювання він отримав оцінку «відмінно», отже має право на премію. Чи впливає на розмір премії той факт, що держслужбовець перебував у відпустці? Якщо так, то чи необхідно розраховувати премію пропорційно відпрацьованим у грудні робочим дням?
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі