№3

Бюджетна бухгалтерія, січень, 2018/№ 3 Інші номери журналу ›
  • Інформаційна сторінка
  • Щодо передумов здійснення закупівель Лист від 28.12.2017 р. № 3304-06/48844-06 (витяг)
  • Про затвердження Методики розрахунку вартості послуги з медичного обслуговування Постанова від 27.12.2017 р. № 1075
  • Нова методика розрахунку вартості платних медичних послуг Наприкінці 2017 року Уряд нарешті затвердив нову Методику розрахунку вартості платних медичних послуг (див. на с. 9 цього номера). Ця Методика визначає методологію та порядок обліку фактичних витрат, які здійснюють заклади охорони здоров’я у зв’язку з наданням послуг з медичного обслуговування. Давайте разом розглянемо, як саме слід розраховувати вартість медичних послуг з урахуванням вимог зазначеної методики.
  • Особливості фінансового забезпечення медичного обслуговування населення Нещодавно у матеріалі «Бюджетні новини — 2018» (див. «Бюджетна бухгалтерія», 2018, № 1-2, с. 3) ми зазначали, що з 2018 року відбуваються зміни у фінансуванні системи охорони здоров’я. Для вашої зручності ми вирішили навести перелік видатків та терміни їх уведення у дію у таблиці.
  • Рішення про місцеві програми Чи можна затверджувати місцеву програму соціального захисту окремих категорій населення та програму розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою тим самим рішенням, що й бюджет?
  • Форма № 1ДФ: заповнюємо та подаємо правильно Закінчився 4 квартал 2017 року. А це означає, що слід подавати Податковий розрахунок за формою № 1ДФ. І хоча правила заповнення та подання цього звіту особливих змін у 2017 році не зазнали, не зайвим буде їх пригадати. До того ж запитання щодо заповнення форми № 1ДФ в тих чи інших ситуаціях постійно надходять до нашої редакції. Тож не будемо зволікати і перейдемо до їх розгляду.
  • Ремонт авто на СТО з використанням з/ч замовника: нюанси оформлення та обліку На балансі бюджетної установи обліковується службовий автомобіль, який наразі потребує поточного ремонту. Для заміни зношених деталей було придбано запасні частини. З огляду на відсутність у штаті установи фахівців відповідного профілю, безпосередньо ремонті роботи будуть виконуватися на СТО. Як у такому випадку слід відобразити в обліку передачу запчастин ремонтній організації? Які бухгалтерські проводки при цьому слід зробити?
  • Щодо подання декларації Суб’єкт декларування подає щорічну декларацію, але член сім’ї, який спільно проживав з декларантом, а в жовтні переселився до гуртожитку навчального закладу, відмовляється надати інформацію щодо своїх матеріальних статків. Що робити декларанту в такому випадку? Чи потрібно встановлювати факт спільного проживання? Чи передбачена відповідальність за ненадання зазначеної інформації?
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі