№16

Бюджетна бухгалтерія, квітень, 2020/№ 16 Інші номери журналу ›
  • Орендна плата на період карантину: позиція ФДМУ ФДМУ на офіційному вебпорталі (www.spfu.gov.ua) оприлюдив роз’яснення щодо нарахування орендної плати на період карантину.
  • Щодо нагальних питань впровадження Закону України «Про повну загальну середню освіту» Лист від 08.04.2020 р. № 1/9-201 (витяг)
  • Відпустки в ОМС: щорічна основна, «за стаж» тощо Так, цього року про відпустки ми почали згадувати дуже рано. Ну що ж поробиш, усьому виною коронавірус та карантин. Як казали у відомому фільмі: «Не виноватая я — он сам пришел!». Тож загальні правила оформлення щорічної основної відпустки — є. Про розрахунок відпускних теж згадали в попередньому номері нашого журналу. А сьогодні давайте пройдемося «відпускними» особливостями для працівників органів місцевого самоврядування. А там багато чого цікавого...
  • Викладачі проводять заняття на курсах: як оплатити працю? Педагогічні працівники коледжу, зокрема, викладачі, проводять заняття на курсах підвищення кваліфікації у структурному підрозділі цього ж самого закладу освіти. Як здійснювати оплату праці за таку роботу: за погодинними ставками або ж за тарифікацією?
  • Доцент ЗВО без вченого звання: як визначити оклад? У ЗВО ІV рівня акредитації на посаді доцента працює особа, яку призначено на цю посаду строком на 2 роки. На момент призначення на посаду вона не мала відповідного вченого звання і протягом двох років його так і не отримала. Чи потрібно переводити її на нижчу посаду із внесенням відповідних змін до штатного розпису, і чи потрібна на це її згода?
  • Земельна ділянка під будівлею: як поставити на облік Згідно з рішенням сесії обласної ради установі безоплатно передано нерухоме майно (будівля). Також у цьому документі передбачено, що установа повинна вжити заходів щодо проведення державної реєстрації речових прав на земельну ділянку, і зазначено площу такої земельної ділянки та її кадастровий номер. У зв’язку з цим просимо допомогти розібратись із такими питаннями: 1. Яка процедура державної реєстрації земельної ділянки, яку установа отримала під нерухомим майном? Куди для цього необхідно звертатись установі та які документи подати? 2. Як установі поставити на баланс земельну ділянку? Які документи необхідно для цього отримати? 3. За якою вартістю зарахувати земельну ділянку на баланс? Чи можна використовувати дані нормативно-грошової оцінки? Чи обов’язково проводити незалежну оцінку такої ділянки?
  • Календар бухгалтера на травень 2020 року
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі