№43

Бюджетна бухгалтерія, листопад, 2020/№ 43 Інші номери журналу ›
  • Надання освітньої субвенції: є зміни
  • Огляд листів Казначейства та Мінфіну: стисло про головне Мінфін та Казначейство час від часу видають на-гора листи-роз’яснення з найрізноманітніших питань, що виникають у розпорядників бюджетних коштів. Є серед них такі, що цілком задовольняють запитувачів, а є, м’яко кажучи, не дуже… Останні нікого не цікавлять, а ось перші варті уваги. Саме їх ми зібрали до купи та пропонуємо вам з ними ознайомитися. У цих листах фахівці шановних органів розглянули питання ведення бухгалтерського обліку, застосування КЕКВ, здійснення казначейського обслуговування, розрахунків тощо. Традиційно ми побудували огляд так: відповідь з листа відомства — наш коментар.
  • Вихідна допомога при звільненні: відповідаємо на ваші запитання Чимало запитань, що надходять на електронну адресу нашої редакції, стосуються виплати працівникам вихідної допомоги. В яких випадках та в якому розмірі вона виплачується? Яким чином розраховується та оподатковується? Відповіді на ці й інші запитання ви знайдете у нашій статті.
  • Піврічна виплата «середньої» ексголові та секретарю міської ради За результатами місцевих виборів припиняються повноваження міського голови та секретаря міської ради. Чи виплачується їм вихідна допомога у зв’язку із припиненням повноважень у розмірі шестимісячного середнього заробітку? (запитання з електронної пошти редакції: bb@id.factor.ua)
  • Вчитель ЗСО з «інклюзивними» годинами: визначаємо умови оплати праці Вчитель української мови та літератури ЗСО має вищу кваліфікаційну категорію і звання «старший вчитель». Крім годин педагогічного навантаження в інклюзивному класі ЗСО, йому встановлено 2 години індивідуальних занять з учнем з особливими освітніми потребами. Як оплачується робота такого вчителя в інклюзивному класі та за індивідуальні заняття з української мови? Чи може вчитель з української мови вести корекційно-розвиткові заняття з такими учнями? За яким тарифікаційним розрядом слід нараховувати заробітну плату за індивідуальні години навчання? Чи нараховуються на ці години підвищення посадового окладу за педзвання «старший вчитель», доплата за перевірку зошитів та надбавки за вислугу років і престижність педагогічної праці? (запитання з електронної пошти редакції: bb@id.factor.ua)
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі