№22

Бюджетна бухгалтерія, червень, 2021/№ 22 Інші номери журналу ›
  • Зміна керівника: які документи подати до Казначейства? Які документи необхідно подати до органів Казначейства при зміні керівника бюджетної установи?
  • Індексуємо зарплату у червні 2021 року На червневу індексацію впливає індекс інфляції за квітень 2021 року. Він становить 100,7 %. Якими будуть коефіцієнти та суми поточної індексації зарплати у червні 2021 року? Відповідь на це запитання — у нашій таблиці.
  • Харчування у школах: організовуємо власними силами Діти — наше майбутнє. А збалансоване і правильне харчування дітей — запорука їх здоров’я у дорослому віці. При цьому харчування школярів значною мірою «на совісті» шкіл. Аби забезпечити дітей якісним харчуванням, заклади середньої освіти цілком можуть організувати харчовий процес власними силами. Як це зробити правильно — розповімо у нашій статті.
  • 20-ОПП: «смаколики» від податківців Майже як сніг на голову серед літа. Саме так сприйняли бюджетні установи роз’яснення податківців щодо подання ф. № 20-ОПП такими установами. Але факт лишається фактом: подавати цю форму таки доведеться. Але чи всім, коли та як це робити? І найголовніше — як правильно заповнити це повідомлення? Відповіді на ці запитання ви знайдете у сьогоднішньому матеріалі.
  • Придбання жорсткого диска: варіанти обліку та оформлення Як правильно відобразити в обліку придбання жорсткого диска? Коли для цього cлід застосовувати субрахунок 1515, а коли — 1113 (1014)? Як документально оформлювати такі господарські операції? Запитували? Відповідаємо.
  • «Звітний» — «Довідковий»: тонкощі подання об’єднаного звіту Ох, і веселе життя влаштував усім новий об’єднаний звіт з ЄСВ, ПДФО та ВЗ. І здавалося б, він квартальний, тож кілька місяців можна перепочити. Це так, але пощастило не всім. У деяких випадках доводиться подавати цей звіт і за окремі місяці у межах кварталу. Для цього вигадали Розрахунок із подвійним типом «Звітний» — «Довідковий». Про нього сьогодні й поговоримо.
  • Щорічна основна відпустка педагогів: умови та порядок надання Педагогічні та науково-педагогічні працівники мають право на щорічну основну відпустку подовженої тривалості. Зазвичай така відпустка надається у період літніх канікул. Як визначити конкретну тривалість відпустки? Чи можна надати її упродовж навчального року? Відповіді на ці та інші запитання ви знайдете у сьогоднішньому матеріалі.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі