№17

Бухгалтер 911, квітень, 2017/№17 Інші номери журналу ›
  • Форма № 1ДФ. Запитували? Отримайте відповіді «Ця музика буде вічною». «Гаряча лінія» підтверджує: запитанням щодо заповнення форми № 1ДФ кінця немає. Тому зустрічайте черговий сеанс «зафарбовування білих плям».
  • Щорічна основна відпустка: надаємо й оформляємо Уже традиційно сезон відпусток відкривають травневі свята. Тому пропонуємо вам згадати ази надання і документального оформлення щорічних відпусток.
  • Розраховуємо відпускні: «формула щастя» Наказ про відпустку підписаний, валіза зібрана, пора і відпускні отримати. А правильно розрахувати їх суму вам допоможе наша стаття.
  • ПДВ-коригування: ситуації з життя Запитань щодо коригування податкових зобов’язань і податкового кредиту з ПДВ завжди достатньо багато. І це не дивно, адже на практиці бухгалтерові доводиться стикатися з різними ситуаціями, які не завжди чітко врегульовані законодавством. У сьогоднішній статті розберемо декілька популярних запитань за цією темою.
  • Слідами податкової реформи: Закон про дивіденди й АТО Реформа податкової системи за традицією, що склалася, досягає свого апогею під Новий рік, унаслідок чого «під ялинку» ми з вами отримуємо чергові законодавчі зміни. «Післясмак» же відчувається пізніше (іноді достатньо довго). За допомогою Закону № 1989* народні обранці вирішили виправити ситуацію «по гарячих слідах». Що із цього вийшло і яких аспектів стосується — давайте обговоримо.
  • Про користування надрами за І квартал відзвітуй! Звітна кампанія за підсумками минулого кварталу вже переступила екватор. Під прицілом нашого «об’єктива» — рентна плата за користування надрами, пов’язана з видобутком корисних копалин. Цікаво? Тоді ця стаття саме для вас!
  • Податок на прибуток за І квартал: стара декларація за новими правилами Правила обкладення податком на прибуток у 2017 році були «точково» змінені. І ось позаду І квартал, тому тим платникам, які звітують за його підсумками, час замислитися про те, як відобразити його результати в декларації за цей період. Ми ж постараємося допомогти вам у вирішенні цієї нелегкої задачі тут і зараз!
  • Підприємство змінило назву: які наслідки? Підприємство змінило назву. У зв’язку з цим виникли такі запитання: 1) чи є наслідки в частині СЕА з ПДВ? 2) яку назву (стару чи нову) вказувати в податковій накладній, ПДВ-декларації, ЄСВ-звіті і формі № 1ДФ?
  • Ціна з п’ятьма знаками після коми: приймати податкову накладну чи ні? Ситуація. Постачальник виписав податкову накладну, у якій у графі 7 указані 5 знаків після коми. Як бути: приймати таку податкову накладну чи ні? Адже в Порядку № 1307* вказано тільки, що вартісні показники податкової накладної заповнюються в гривнях з копійками, а про кількість знаків після коми нічого не сказано.
  • Квитанції від податківців про «пересорт» у податкових накладних Отримали від покупця передплату раніше, ніж наш постачальник зареєстрував нам податкову накладну. При реєстрації податкової накладної прийшла квитанція про те, що не відповідають обсяги поставок і придбань за кодом УКТ ЗЕД. Так що тепер робити: чекати реєстрації податкової накладної постачальником, а потім тільки реєструвати свою податкову накладну?
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі