№1

Бухгалтер 911, січень, 2020/№1 Інші номери журналу ›
  • Важливі цифри 2020 року: оподаткування доходів фізосіб і соцстрахування Прожитковий мінімум у 2020 році
  • Закриваємо бухгалтерський 2019 рік Початок нового року — саме час для того, щоб підбити підсумки минулого. Тому сьогодні нагадаємо, що потрібно зробити, щоб закрити бухгалтерський 2019 рік.
  • Єдиноподатникам, ПДВшникам і забруднювачам атмосфери: про що потрібно заявити? Початок нового року — це період, коли податківці бажають дізнатися від платників податків їх «плани на наступний рік». Про що конкретно потрібно повідомити, в який строк і що при цьому слід урахувати — пропонуємо зараз і з’ясувати!
  • «Ні!» зарплаті з корпоративної картки та інші нововведення від НБУ НБУ удосконалив порядок здійснення банками емісії електронних платіжних засобів (платіжних карток) та операцій з їхнім використанням. Так сам регулятор прокоментував. Ми спробуємо виділити найважливіше в цьому «вдосконаленні» вже тут і зараз!
  • Зберігання пального: що нового в ліцензуванні? На зберігання пального потрібна ліцензія. Не важливо, є чи ні місце зберігання акцизним складом. Не важливо, який обсяг зберігається. Виняток — зберігання пального в паливних баках транс­портних засобів / технічному обладнанні / пристроях*. Це питання поставило «на вуха» всіх, хто так чи інакше пов’язаний з використанням пального в госпдіяльності. Першою спробою зняти напруженість було відстрочення 500-тисячного штрафу до кінця 2019 року. Зараз проаналізуємо другу порцію лібералізму.
  • СЕАРПСЕ: калейдоскоп змін Однозначно те, що система електронного адміністрування реалізації пального та спирту етилового (далі — СЕАРПСЕ) та порядок справляння акцизного податку не ідеальні. Учергове підправити норми ПКУ, що їх стосуються, спробували народні обранці. Йдеться про Закон № 391. Що з цього вийшло? Короткий огляд змін до вашої уваги далі!
  • Декларація про доходи ФОП: «закриваємо» 2019 рік Рік промчав непомітно. І всім підприємцям, які перебували на загальній системі у 2019 році, настав час відзвітувати про свої доходи. Про те, як заповнити декларацію про доходи, що при цьому потрібно врахувати — читайте в нашій статті.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі