№46

Бюджетна бухгалтерія, грудень, 2016/№ 46 Інші номери журналу ›
  • Інформаційна сторінка
  • Про затвердження Умов оплати праці працівників центрів по нарахуванню та здійсненню соціальних виплат Наказ від 24.10.2016 р. № 1215 Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 09.11.2016 р. за № 1455/29585
  • Перейменування міста чи вулиці: які документи переоформити У зв’язку з перейменуванням назви міста та вулиці змінена адреса бюджетної установи. Підкажіть, які документи у зв’язку з цією подією необхідно переоформити та перереєструвати нашій установі?
  • Комп’ютерний клас як єдиний об’єкт обліку: чи таке можливо? Навчальний заклад придбав обладнання та меблі для облаштування комп’ютерного класу, у тому числі: персональні комп’ютери учнів, персональний комп’ютер вчителя, інтерактивна дошка, стільці, столи комп’ютерні та мультимедійний проектор. Оплату постачальнику здійснено одним платежем на суму 190 тис. грн. На всі матеріальні цінності отримано одну накладну. Всі видатки проведено за КЕКВ 3110. Чи можна обліковувати таке обладнання та меблі як єдиний об’єкт обліку «Навчальний комп’ютерний комплекс» і якщо так, то на який субрахунок слід зарахувати такий об’єкт?
  • Оцінка ефективності бюджетних програм Основним завданням БКУ є створення підстав для подальшого розвитку програмно-цільового методу (ПЦМ) в бюджетному процесі на основі середньострокового бюджетного планування, вдосконалення системи державного фінансового контролю із посиленням відповідальності учасників бюджетного процесу, зміцнення фінансової основи місцевих бюджетів. Так, згідно із п. 18 Прикінцевих та перехідних положень БКУ місцеві бюджети, які мають взаємовідносини з державним бюджетом (обласні, міські, міст обласного значення, районні бюджети та бюджети об’єднаних територіальних громад), починаючи зі складання проектів місцевих бюджетів на 2017 рік, застосовують ПЦМ у бюджетному процесі. Однією із складових цього методу є оцінка ефективності бюджетних програм. Давайте разом ознайомимося із цим поняттям та визначимо, як саме слід проводити таку оцінку.
  • Індексуємо стипендії у грудні 2016 року
  • Рік 2016-й закінчується, час підбивати підсумки: проводимо перерахунок ПДФО Працівниця установи має право на податкову соціальну пільгу як мати двох дітей віком до 18 років. У 2016 році розмір пільги для неї становить 1378 грн. (689 грн. х 2 дітей), а розмір граничного доходу, що дає право на застосування ПСП, дорівнює 3860 грн. (1930 грн. х 2 дітей). У липні їй були нараховані відпускні за період щорічної основної відпустки з 18.07.2016 р. по 10.08.2016 р. у сумі 2832 грн., у тому числі за дні відпустки, що припадає на липень, — 1652 грн., за дні відпустки, що припадає на серпень, — 1180 грн. Крім цього, у вересні 2016 року виявили помилку в нарахуванні зарплати та працівниці було донараховано: — зарплату за травень — липень 2016 року у сумі 750 грн.; — відпускні за період відпустки у липні — серпні 2016 року загальною сумою 240 грн. (у тому числі за дні відпустки, що припадають на липень, — 140 грн., за дні відпустки, що припадають на серпень, — 100 грн.). Як правильно у грудні 2016 року провести річний перерахунок податку на доходи фізичних осіб для такої працівниці?
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі