№8

Бюджетна бухгалтерія, лютий, 2019/№ 8 Інші номери журналу ›
  • Визначено умови оплати праці держслужбовців у 2019 році Нарешті Уряд визначив «оплатні» умови для держслужбовців та інших працівників держорганів на 2019 рік. Мова йде про постанову КМУ «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо впорядкування структури заробітної плати працівників державних органів, судів, органів та установ системи правосуддя у 2019 році» від 06.02.2019 р. № 102.
  • Шпаргалка з переоцінки ОЗ: що, коли та як Практика свідчить, що питання щодо проведення переоцінки ОЗ з кожним роком все більше цікавлять бухгалтерів. Ми знаємо, що частина установ у минулому році так і не наважилась провести переоцінку основних засобів, хоча й мала певні фінансові можливості. Чому? Напевне тому, що такий захід, як переоцінка активів, – це завдання, до якого необхідно підготуватись заздалегідь та обміркувати кожен крок. Для того щоб вам було легше впоратись з цим нелегким завданням, ми підготували для вас практичний посібник щодо організації роботи з проведення переоцінки основних засобів і відображення її результатів в обліку та звітності. Цей матеріал містить практичні поради для бухгалтерів, які стануть у пригоді як на етапі прийняття рішення про проведення переоцінки, так і безпосередньо вже при під час її проведення. Також ми навели форми документів, які оформлюють на всіх етапах переоцінки майна.
  • Військовий облік в установі: коротко про головне Установи й організації усіх форм власності зобов’язані вести військовий облік. Хто відповідальний за його ведення? Кого слід обліковувати? Чи передбачена відповідальність для роботодавців за порушення «військово-облікового» порядку? Відповіді на ці та інші запитання ви знайдете у сьогоднішньому матеріалі.
  • Вимоги до посади діловода Сільрада взяла на роботу діловода. Які є вимоги до цієї посади? Чи буде вона підпадати під дію Закону про службу в ОМС?
  • Визначаємо день присвоєння рангу У місцеву держадміністрацію працівника призначили зі встановленням випробувального терміну. Закінчення випробувального терміну припадає на суботу. Коли у такому разі потрібно присвоїти ранг: з неділі чи вже з понеділка?
  • Чи є форма заяви, що чоловік (дружина) не користується ПСП на дітей? Яка передбачена форма заяви (довідки) підтвердження, що чоловік (дружина) не користується правом на підвищений граничний розмір доходу кратно кількості дітей, що дає право на податкову соціальну пільгу?
  • За яким КЕКВ оплатити роботу з проведення гідрогеологічного обстеження За яким кодом потрібно здійснювати оплату за роботу з проведення гідрогеологічного обстеження та складання гідрогеологічного висновку про наявність підземних вод у районі села? Чи правильно для цього використовувати КЕКВ 2281?
  • Календар бухгалтера на березень 2019 року
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі