№21

Бюджетна бухгалтерія, червень, 2019/№ 21 Інші номери журналу ›
  • Підвищено надбавку за роботу з ліжковими хворими КМУ постановою від 22.05.2019 р. № 432 змінив підхід до встановлення розміру надбавки медпрацівникам, які безпосередньо обслуговують осіб із значно зниженою рухомою активністю та ліжкових хворих. Відповідні зміни внесені до п. 1 постанови КМУ «Про встановлення надбавки окремим працівникам установ соціального захисту населення» від 29.09.2010 р. № 875.
  • Запитували — відповідаємо: бухоблік + КЕКВ Ми прагнемо зробити наші публікації максимально корисними і цікавими для вас, шановні читачі. Для цього ми постійно стежимо не тільки за новаціями у сфері законодавства, але й за питаннями, які найбільше турбують бухгалтерську спільноту. Та аби стати ще ближчими до вас, ми запроваджуємо нову рубрику: «Запитували — відповідаємо». Тут ви знайдете відповіді на популярні запитання з чату, що на порталі «Бухгалтер.ком». Тільки живі запитання і лише лаконічні та конкретні відповіді, без «води» і зайвих прикрас. Безпосередньо ця консультація присвячена питанням ведення бухобліку та застосування КЕКВ. Давно хотіли дізнатися, як правильно списати принтер чи комп’ютер, як оформити ремонт авто, або за яким КЕКВ придбати вікна, двері? Тоді читайте далі.
  • Відпускні та окремі виплати: тест на сумісність В одному із попередніх номерів нашого журналу* ми задали гарний темп у темі щорічних відпусток і розглянули багато теорії та практичних ситуацій. Сьогодні ми продовжимо знайомити вас із цією темою. На черзі правила врахування окремих виплат при розрахунку відпускних. І, звісно, розглядати їх будемо на практичних прикладах. Влаштовуйтеся зручніше та вивчайте.
  • Коригування відпускних-2019: основні правила та нюанси розрахунку Підвищення посадових окладів є приємною подією для кожного працівника бюджетної установи. Проте це додає роботи бухгалтерам, особливо в період відпускного сезону. Чому? А тому, що бюджетні установи зобов’язані проводити коригування «середньої» при розрахунку відпускних на коефіцієнт підвищення посадових окладів. Про те, як правильно відкоригувати відпускні, читайте в цій статті.
  • Кому індексувати зарплату в червні 2019 року На червневу індексацію впливає індекс інфляції за квітень 2019 року. Він склав 101,0 %. Яка ситуація складається з індексацією зарплати в червні 2019 року для працівників бюджетної сфери? Розповімо у статті.
  • Коефіцієнти для коригування зарплати при виході у відпустку у червні 2019 року (оклади за ЄТС)
  • Бухгалтере, пам’ятай!
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі