№16

Бюджетна бухгалтерія, квітень, 2021/№ 16 Інші номери журналу ›
  • Чергові зміни до Порядку № 100: що цього разу?
  • Залишки освітньої субвенції: використовуємо по-новому Із 16 квітня Кабмін своєю постановою № 3611 розширив напрямки використання залишків освітньої субвенції. Тож на що та за яких умов можна витрачати такі кошти в 2021 році? Далі розповімо.
  • «ЄСВшний» додаток 1: від слів до справи Додаток 1 (Д1) до нової об’єднаної звітності — це практично брат-близнюк таблиці 6 старого ЄСВ-звіту. Він необхідний для формування за кожним працівником відомостей про суми нарахованих їм у звітному кварталі доходів, з яких сплачується ЄСВ. У цій статті поговоримо про особливості його заповнення. І куди ж без прикладів відображення у ньому окремих виплат? Їх буде чимало.
  • Додаток 4ДФ: теорія + практика Додаток 4ДФ до Податкового розрахунку1 — це удосконалена версія форми № 1ДФ. У них багато спільного. Але є й доволі суттєві відмінності. Тож сьогодні сконцентруємось на новинках та проблемних моментах заповнення додатка 4ДФ. І, звісно, розглянемо практичні ситуації.
  • Заповнюємо додаток 5 У цій статті розглянемо порядок заповнення додатка 5 (Д5) до Податкового розрахунку. До речі, він є аналогом старої таблиці 5 ЄСВ-звіту. Тому багато показників із нього «перекочували» до додатка 5. Але є й нові показники. Давайте розбиратися.
  • Помилки у звітності з ЄСВ, ПДФО та ВЗ: як виправити? Форма № 1ДФ та Звіт з ЄСВ відійшли в історію. Але як виправляти помилки, виявлені у звітності, якої вже немає? За якою формою? Що робити, якщо помилилися при заповненні нової об’єднаної звітності з ЄСВ, ПДФО та ВЗ? Як виправлятися? Відповісти на ці запитання — мета нашої статті.
  • Календар бухгалтера на травень 2021 року
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі