№70

Податки та бухгалтерський облік, серпень, 2018/№ 70 Інші номери журналу ›
  • Дозвольте представитися: оновлений Звіт з ЄСВ Новою звітністю з ЄСВ нас з вами «лякали» довго і нудно, аж із жовтня 2017 року. І ось «диво» сталося. Мінфін наказом від 15.05.2018 р. № 511 виклав у новій редакції Порядок № 435, а також оновив усі додатки до нього. «Дісталося» й формам ЄСВ-звітності. Чого чекати від внесених змін, а, головне, «з коли» потрібно буде подавати роботодавцям ЄСВ-звіт за новою формою, дізнаєтеся прямо зараз.
  • Таблиця 1 Звіту за формою № Д4: новинки та «старинки» Таблицю 1 форми № Д4 «Нарахування єдиного внеску» формують і подають усі страхувальники, які використовують працю найманих працівників та/або фізичних осіб за ЦПД на виконання робіт (надання послуг). Що ж нового вніс до неї Мінфін? На що слід звернути увагу? Розбираємося!
  • «Танці» з таблицею 5 Оновлена таблиця 5 «Відомості про трудові відносини осіб та період проходження військової служби» Звіту за формою № Д4 виявилася багатою на сюрпризи. Тож сідаймо зручніше і вивчаймо нові графи і нові відомості, які тепер треба буде «засвічувати» в цій таблиці.
  • Ось вона яка — таблиця 6 Навіщо Звітові за формою № Д4 потрібна таблиця 6? Вона необхідна для формування за кожною застрахованою особою відомостей про суми нарахованих їй у звітному місяці видів доходів, які включаються до бази стягнення ЄСВ. Давайте поглянемо, чи піднялася в Мінфіну рука змінити щось у таблиці 6 форми № Д4.
  • Відображаємо зарплату у звітності з ЄСВ У попередніх статтях цього номера ми з вами розглянули порядок відображення окремих реквізитів таблиць 1, 5, 6 Звіту за формою № Д4. Тепер пропонуємо поговорити про відображення в цьому Звіті заробітної плати.
  • Відпускні у звітності з ЄСВ Попри те, що відпускні входять до складу заробітної плати, порядок відображення їх у звітності з ЄСВ має свої особливості. Саме тому пропонуємо вам окремо обговорити ЄСВшно-відпускну тему. Адже є працівники, які мріють про відпустку восени, щоб насолодитися оксамитовим сезоном на морі або ж на дачі, копаючи картопельку. Тож приступаємо!
  • Експрес-відповіді на запитання щодо таблиці 5 Звіту за формою № Д4 Чи потрібно в таблиці 5 Звіту за формою № Д4 за серпень 2018 року формувати строки на всіх працівників підприємства, щодо яких раніше не подавалася інформація про посади, на яких вони працюють?
  • Календар бухгалтера на вересень 2018 року
  • Перелік основних документів, що використовуються у тематичному номері
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі