№12

Податки та бухгалтерський облік, лютий, 2018/№ 12 Інші номери журналу ›
  • Податок на нерухомість: кому — ставка, а кому — півставки Коментар до листа ГУ ДФС у Полтавській обл. від 05.01.2018 р. № 67/ІПК/16-31-12-05-19
  • Земельний податок — 2018 Початок року — традиційний час, аби замислитися про звітування з плати за землю. Розпочнемо з першої її складової — земельного податку — і згадаємо про основні принципи його нарахування. Тим більше нові часи приносять нові реалії в практику оподаткування земельним податком.
  • Декларація із земельного податку — 2018 У цій статті проаналізуємо правила заповнення декларації із земельного податку за 2018 рік. І хоча форма декларації порівняно з попередньою змінилася незначно, але зміни торкнулися саме тих колонок, які в минулій формі викликали запитання. Тож зупинимося детально на заповненні «земельної» декларації!
  • Орендна плата — 2018 У цій статті розглянемо сутність орендної плати та актуальні правила її нарахування і сплати.
  • Декларація з орендної плати — 2018 У цій статті згадаємо особливості заповнення декларації з орендної плати за 2018 рік.
  • Податок на нерухомість для юросіб Цьогорічну розмову про податок на нерухомість розділимо на дві частини. Одну з них присвятимо юридичним особам, першочергове завдання яких — самостійно розрахувати суму податкових зобов’язань і скласти звітність із цього податку на поточний рік. Іншу, для фізичних осіб, власників нерухомого майна, відкладемо на потім. Бо вони можуть просто сидіти склавши руки й чекати до літа, доки за них податок розрахують контролери, і їм за це нічого не буде...
  • Транспортний податок: казочка із (не)щасливим кінцем Це третій і останній син славетної сім’ї майнових податків. А третій — знаєте, як воно у казках буває? Ну, трохи не такий як усі. Простак, якщо можна так сказати. Про двох старших батько-законодавець турбується, пестить їх, плекає день за днем, а про третього, схоже, й забув. Минув рік — жодної уваги... А от власники дорогих легковиків і хотіли б забути, та не можна. Бо для них він — не казочка, а дійсність. Тож давайте поглянемо, що з нього наразі виросло.
  • Перелік основних документів, які використовуються в тематичному номері
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі