№33

Бюджетна бухгалтерія, вересень, 2018/№ 33 Інші номери журналу ›
  • Інформаційна сторінка
  • Щодо джерела фінансування видатків для виплати зарплати вихователям груп продовженого дня в закладах загальної середньої освіти Лист від 20.06.2018 р. № 1/11-6489
  • Про надання інформації та копій документів Лист від 03.07.2018 р. № 16-08/29-10743 (витяг)
  • Автономізація закладів охорони здоров’я: практичні аспекти З 1 липня цього року Національна служба здоров’я України почала перераховувати кошти першим закладам охорони здоров’я, які в «першій хвилі» уклали з нею договори. Старт «другої хвилі» фінансування заплановано розпочати з 1 жовтня 2018 року. Це стосується тих закладів охорони здоров’я, які завершують процес автономізації, отримують статус комунального некомерційного підприємства та до 15 серпня 2018 року уклали договори із НСЗУ. На які моменти варто звернути увагу закладам охорони здоров’я, які задіяні в медичній реформі? Про це ви й дізнаєтесь із цього матеріалу.
  • КНП є правонаступником: з’ясовуємо закупівельні нюанси Комунальний заклад (лікарню) реорганізовано в комунальне некомерційне підприємство, яке є правонаступником. Частину коштів підприємство отримуватиме з місцевого бюджету. Також будемо отримувати кошти від надання платних послуг та благодійні внески. Чи необхідно при здійсненні закупівель за рахунок цих коштів складати річний план і проводити процедури закупівель? Будь ласка, поясніть, як КНП здійснювати закупівлі: 1. Що робити з договорами (як допороговими, так і понадпороговими), які було укладено в цьому році та які діють до 31.12.2018 р.? Чи можливо за ними працювати до кінця року? Що для цього необхідно зробити? 2. Які організаційні питання слід вирішити (наприклад, скласти нові накази про тендерний комітет та уповноважену особу тощо)? 3. Необхідно створювати новий річний план закупівель чи продовжувати попередній? 4. Чи необхідно заново реєструватися на електронному майданчику?
  • Чи індексувати зарплату бюджетникам у вересні 2018 року? На вересневу індексацію впливає індекс інфляції за липень 2018 року. Він склав 99,3 %. Нагадаємо, що зарплату індексують у межах ПМПО. Тобто зарплата, що підлягає індексації, обмежена ПМПО. Частину зарплати, що перевищує ПМПО, не індексують. У вересні 2018 року ПМПО складає 1841 грн. Тобто індексації підлягає зарплата тільки в розмірі 1841 грн. Суму, що перевищує цей обмежувач, не індексують. Для більшості працівників бюджетної сфери посадові оклади (тарифні ставки) були підвищені з 01.01.2018 р. Яка ж ситуація складається у зв’язку з цим з індексацією зарплати у вересні 2018 року?
  • Коефіцієнти для коригування зарплати при виході у відпустку у вересні 2018 року (оклади за ЄТС)
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі