№25

Бюджетна бухгалтерія, липень, 2020/№ 25 Інші номери журналу ›
  • Прожитмінімум збільшено: на які виплати звернути увагу З 01.07.2020 р. в Україні планово збільшився розмір прожитмінімуму для основних соціальних і демографічних груп населення та загальний показник на одну особу на місяць.
  • Про затвердження Порядку визначення предмета закупівлі Наказ від 15.04.2020 р. № 708 Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 09.06.2020 р. за № 500/34783
  • Визначення предмета закупівлі: Порядок — новий, а вимоги — старі Цей матеріал є коментарем до Порядку визначення предмета закупівлі, затвердженого наказом Мінекономрозвитку від 15.04.2020 р. № 708 (див. на с. 4 цього номера). Які зміни та вимоги запроваджено зазначеним Порядком? Саме це зараз й розглянемо.
  • Допорогові та спрощені закупівлі: запитання-відповіді Як вірно розмежувати допорогові та спрощені закупівлі за новим Законом? Яка взагалі різниця між такими закупівлями? За якими правилами необхідно проводити допорогові закупівлі? Які документи та коли оприлюднювати в електронній системі? Хто повинен займатись допороговими та спрощеними закупівлями в установі? Ці та багато інших запитань наразі хвилюють замовників. Відповіді на них — у нашому матеріалі.
  • Повернулись гроші за передплату: як діяти бухгалтеру Минулого року наша бюджетна установа передплатила періодичне видання на 2020 рік. Однак у поточному році Укрпошта повернула кошти у зв’язку із закриттям видавництва. Як правильно відобразити цю операцію в бухобліку, якщо у попередньому році на суму передплати було відображено витрати майбутніх періодів (за субрахунком 2911)? Чи потрібно на суму повернутих коштів нараховувати дохід чи слід коригувати накопичений фінансовий результат? Якими мають бути напрями подальшого спрямування зазначених коштів?
  • Уповноважена особа: як оплатити працю Згідно із нормами Закону про публічні закупівлі відповідальною за організацію та проведення процедури закупівлі/спрощеної закупівлі є уповноважена особа. Як призначити таку особу? Яким чином оплачувати її роботу? Відповіді на ці та інші запитання ви знайдете у сьогоднішньому матеріалі.
  • «Оздоровчі» та квартальна премія: нюанси розрахунку У серпні 2020 року працівник іде у щорічну основну відпустку із виплатою допомоги на оздоровлення в розмірі середньомісячної зарплати. У липні йому нараховано премію за ІІ квартал 2020 року. Як врахувати квартальну премію при розрахунку «оздоровчих»?
  • Чи індексувати зарплату у липні 2020 року? Для більшості працівників бюджетної сфери посадові оклади були підвищені з 01.01.2020 р. Яка ж ситуація складається у зв’язку із цим з індексацією зарплати у липні 2020 року? Проаналізуємо найбільш поширені групи/категорії.
  • Коефіцієнти для коригування зарплати при виході у відпустку в липні 2020 року (оклади за ЄТС)
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі