№35

Бюджетна бухгалтерія, вересень, 2021/№ 35 Інші номери журналу ›
  • Проект Держбюджету — 2022: чого очікувати? 15 вересня Кабмін схвалив проект Закону про Державний бюджет України на 2022 рік (далі — законопроект).
  • Порядок списання держмайна зазнає змін Кабмін уніс зміни, яким регламентовано механізм списання державного майна. Тож які норми цього Порядку зазнають змін?
  • Платне харчування у школі: як визначити вартість? Питанням харчування у школах ми приділили вже чимало уваги на сторінках нашого видання. Але висвітлення цієї теми буде неповним без розгляду порядку визначення вартості платних послуг харчування. Тож давайте разом розберемося з цим питанням у статті.
  • Придбання сценічного одягу: КЕКВ + облік Установа планує придбання сценічного одягу. За яким КЕКВ здійснювати таку закупівлю? Та як відобразити цю господарську операцію в бухобліку?
  • Повернення та заміна активів: як показати в обліку? Придбання ОЗ та МНМА — цілком стандартна операція. Але придбаний товар може не відповідати бажаним технічним характеристикам або просто виявитись неякісним. Вихід є — оформити повернення/заміну такого товару. А як правильно показати цю операцію в обліку, розповімо у нашій статті.
  • Соцвідпустка на дітей: нові запитання — свіжі відповіді Травневі зміни у порядку надання відпустки на дітей викликали чимало запитань. Сьогодні приділимо їм увагу. І, звісно, надамо обґрунтовані відповіді.
  • Індексуємо зарплату у вересні 2021 року На вересневу індексацію впливає індекс інфляції за липень 2021 року. Він становить 100,1 %. Якими будуть коефіцієнти та суми поточної індексації зарплати у вересні 2021 року? Відповідь — у нашій статті.
  • Довідка → лікарняний: чи оплачувати після звільнення? Працівник хворів із 10 по 20 серпня 2021 року. Через відсутність бланків лікарняних листів йому видали довідку про тимчасову непрацездатність. 31.08.2021 р. працівник звільнився, а 07.09.2021 р. приніс лікарняний (замість довідки). Чи оплачувати такий листок непрацездатності?
  • Матдопомога у розмірі «середньої»: розраховуємо на прикладі Головний спеціаліст держоргану 2 вересня 2021 року написав заяву з проханням надати йому матдопомогу на соціально-побутові потреби. Оклад працівника становить 5300 грн. Також йому встановлено надбавки: за вислугу років у розмірі 18 % від окладу та за 8-й ранг держслужбовця. Із 2 по 15 серпня 2021 року працівник перебував у щорічній відпустці. Як визначити розмір матдопомоги?
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі