№4

Податки & бухоблік, січень, 2021/№ 4 Інші номери журналу ›
  • ЄП-декларація за рік Ось і промчав ще один рік. Яким би складним і непередбачуваним він цього разу не був, усе одно він наш, і ми чомусь за цей рік навчилися. І як би там не було, настав час його відпускати. А отже, настала пора і суб’єктам господарювання підбити підсумки своєї діяльності. Ті з них, хто завершує 2020 рік у статусі єдиноподатника, повинні це зробити за допомогою ЄП-декларації. У цій статті розглянемо загальні правила подання єдиноподаткової звітності і порядок її заповнення ФОПами груп 1 — 3 ЄП.
  • Ведення Книги — прощальні тонкощі Цей матеріал присвячуємо Книзі обліку доходів (і витрат) платниками єдиного податку (ЄП). Звісно, у першу чергу мова піде про заповнення Книг у 2020 році, про різні ситуації і нюанси, які пов’язані з карантином «імені COVID-19». Також поговоримо про відповідальність за неведення Книг тощо. А от у цьому році статус Книг уже змінився.
  • Декларація про доходи ФОП за 2020 рік Як відзвітувати за результатами року спрощенцю, ви знаєте зі статті на початку цього номера журналу. Тут розповімо про те, як заповнити декларацію про доходи і що при цьому потрібно врахувати всім підприємцям, які перебували на загальній системі у 2020 році. Отже, приступимо.
  • ФОП-загальносистемники: особливості обліку у 2020 році Щоб підприємці, які працювали на загальній системі оподаткування у 2020 році, могли відзвітуватися за результати своєї роботи, вони мають правильно вести податковий облік результатів своєї діяльності. Про те, на що їм слід звернути увагу, визначаючи свій оподаткований дохід, поговоримо далі.
  • Тонкощі заповнення Книги ФОП-загальносистемника за 2020 рік Усі результати своєї діяльності протягом 2020 року ФОП-загальносистемники мали відображати у Книзі обліку доходів і витрат. Про те, на що слід було звернути увагу ФОП при її заповненні, поговоримо далі.
  • Звіт з ЄСВ за себе для підприємця Незважаючи на вдавану простоту, річний підприємницький Звіт з ЄСВ за себе завжди викликає запитання щодо заповнення. Не став винятком і Звіт за 2020 рік. Адже саме в цьому році діяли звільнюючі програми. Тож украй важливо правильно заповнити Звіт, щоб не нарахувати собі зайвих сум ЄСВ до сплати.
  • Перелік основних документів
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі