№30

Бюджетна бухгалтерія, серпень, 2016/№ 30 Інші номери журналу ›
  • Інформаційна сторінка
  • Питання оплати праці працівників центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Постанова від 22.07.2016 р. № 462
  • Про затвердження типових структур і штатів центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Наказ від 29.06.2016 р. № 709 Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 11.07.2016 р. за № 939/29069
  • Про затвердження форми Звіту про використання доходів (прибутків) неприбуткової організації Наказ від 17.06.2016 р. № 553 Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 07.07.2016 р. за № 932/29062
  • Безхазяйне майно: як громаді стати власником? Останнім часом до редакції нашої газети все частіше звертаються читачі з проханням висвітлити тему виявлення та набуття у комунальну власність безхазяйного майна. Тож виконуємо прохання — у цій статті розглянемо, яке саме майно можна вважати безхазяйним та яким чином органу місцевого самоврядування успішно пройти процедуру визнання його безхазяйним та прийняти у власність територіальної громади.
  • Понадпорогові закупівлі за новим Законом: відповіді на актуальні запитання На сторінках нашої газети ми вже відповідали на велику кількість запитань щодо застосування бюджетними установами Закону України «Про публічні закупівлі» та проведення допорогових закупівель*. У цьому матеріалі ми продовжимо відповідати на запитання наших читачів. Вони стосуються особливостей здійснення публічних закупівель бюджетними установами, очікувана вартість яких перевищує 200 тис. грн. та 1,5 млн грн.
  • Передача в оренду об’єкта водопостачання Сільська рада передає в оренду цілісний майновий комплекс: водяну свердловину, мережі, башти. Якими документами керуватися при передачі такого комплекса в оренду? У Законі України «Про особливості передачі в оренду чи концесію об’єктів у сферах теплопостачання, водопостачання та водовідведення, що перебувають у комунальній власності» (ст. 11) визначено, що договір оренди може передбачати надання орендареві пільг щодо орендної плати. Чи маємо ми право надати орендареві пільгу щодо сплати орендної плати за користування цілісним майновим комплексом або звільнити його від орендної плати? Хто має сплачувати рентну плату за користування надрами для видобування корисних копалин та рентну плату за спеціальне використання води після передачі об’єкта в оренду (при цьому орендар отримав дозвіл на спецводокористування)?
  • Заміна комп’ютерної миші: як відобразити в обліку На балансі бюджетної установи на субрахунку 104 обліковується комп’ютерний комплекс (системний блок, монітор, клавіатура та маніпулятор «миша»). Нещодавно з ладу вийшла миша, ремонту вона не підлягає. Для заміни несправної миші придбано нову. На який рахунок слід оприбуткувати нову мишу? Що робити зі старою? Як правильно відобразити в обліку роботи із заміни миши?
  • Чи може лікар-сумісник чергувати у стаціонарі під час проходження курсів підвищення кваліфікації Заступник головного лікаря міської лікарні працює за сумісництвом лікарем-травматологом. Під час його перебування на курсах підвищення кваліфікації плануємо залучити його до чергування у відділенні понад місячну норму робочого часу за сумісництвом (у вільний від курсів час за графіком). Чи має право зазначений працівник на таке чергування?
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі