№24

Бюджетна бухгалтерія, червень, 2016/№ 24 Інші номери журналу ›
  • Інформаційна сторінка
  • Щодо придбання меблів для навчального процесу Лист від 27.07.2015 р. № 11-10/1002-19668
  • Про затвердження Порядку функціонування електронної системи закупівель та проведення авторизації електронних майданчиків Постанова від 24.02.2016 р. № 166
  • Як вибрати електронний майданчик Ми продовжуємо допомагати замовникам-бюджетникам якісно та вчасно підготуватися до проведення з 01.08.2016 р. публічних електронних закупівель. Як ми вже зазначали, найперше, що має зробити замовник, для того щоб мати можливість розпочати електронні торги, — затвердити положення про тендерний комітет (або уповноважену особу (осіб)) та призначити склад тендерного комітету (або уповноважену особу (осіб))*. Після цього замовнику варто обрати електронний майданчик, через який він буде проводити закупівлі з 1 серпня цього року. Що являє собою електронна система закупівель? Як замовнику вибрати електронний майданчик? Як зареєструватися на майданчику та підписати з ним договір? Чи варто замовнику працювати з одним або, можливо, з декількома електронними майданчиками? Які майданчики вже зараз пройшли акредитацію? На ці та інші запитання ви знайдете відповіді у цьому матеріалі.
  • Застосування електронного цифрового підпису в публічних закупівлях Напевно, майже всі замовники знають про те, що публічні (державні) закупівлі мають відбуватися в електронному форматі. У зв’язку з цим виникає ціла низка запитань стосовно саме реалізації механізму е-торгів. Яким чином замовник буде створювати електронні документи? Якi з цих документів оприлюднювати? Кому з працівників замовника необхідно отримати електронний цифровий підпис? Який порядок його отримання та куди звертатися? Відповіді на ці запитання ви знайдете у цьому матеріалі.
  • «Оздоровча» допомога працівнику-суміснику терцентру: бути чи не бути? Працівник, що займає у територіальному центрі надання соціальних послуг посаду соціального працівника за основним місцем роботи, працює у цьому ж закладі і на умовах сумісництва (посада за сумісництвом — перукар 0,5 ставки). З 01.06.2016 р. згідно з особистою заявою та на підставі наказу керівника цей працівник іде у щорічну відпустку тривалістю 14 календарних днів. Чи надається матеріальна допомога на оздоровлення працівнику територіального центру за посадою за сумісництвом?
  • «Надбавочно-вислужний» стаж педагога & військова служба Працівник, що займає посаду викладача у музичній школі, має стаж військової служби у рядах Міністерства з надзвичайних ситуацій більше 10 років (посада — артист оркестру). Крім того, за період з 1996 по 1998 рік цей працівник проходив строкову військову службу, а за період з 1998 по 1999 рік служив за контрактом у оркестрі Збройних Сил України. Чи зараховуються зазначені періоди військової служби до стажу педагогічної роботи для виплати такому працівнику надбавки за вислугу років?
  • «Вислужна» надбавка посадовій особі ОМС: визначаємося з датою підвищення розміру Посадова особа органу місцевого самоврядування (ОМС) набула права на підвищення відсотка надбавки за вислугу років: стаж її роботи в ОМС станом на 14.06.2016 р. склав 10 років. У зв’язку з цим постає питання: з якої дати слід підвищити відсоток надбавки за вислугу років зазначеному працівнику: з 14.06.2016 р. чи з 01.07.2016 р.?
  • Встановлюємо тарифний розряд тренеру-викладачу ДЮСШ До штату обласної дитячо-юнацької спортивної школи (ДЮСШ) на посаду тренера-викладача прийнято працівника, який у 2015 році закінчив вищий навчальний заклад I рівня акредитації та здобув кваліфікацію «молодший спеціаліст». Також цей працівник має звання «майстер спорту». Який тарифний розряд необхідно встановити такому працівнику? Чи можливо у майбутньому підвищити йому тарифний розряд і що задля цього необхідно?
  • Календар бухгалтера на липень 2016 року
  • Перелік матеріалів, опублікованих у газеті «Бюджетна бухгалтерія» за І півріччя 2016 року
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі