№16

Бюджетна бухгалтерія, квітень, 2019/№ 16 Інші номери журналу ›
  • Підвищено оклади працівників держслужби зайнятості Мінсоцполітики з метою упорядкування умов оплати праці працівників держслужби зайнятості наказом від 27.03.2019 р. № 440 внесло зміни до свого наказу «Про умови оплати праці працівників державної служби зайнятості» від 22.03.2017 р. № 447. У результаті підвищено посадові оклади працівників держслужби зайнятості (Центрального апарату); обласних, Київського та Севастопольського міських центрів зайнятості; районних, міських, районних у містах та міськрайонних центрів зайнятості, філій центрів зайнятості.
  • Щодо порядку призначення на посаду адміністратора центру надання адміністративних послуг Лист від 19.03.2019 р. № 1590/07.02-19
  • Адміністратор ЦНАП: хто призначає на посаду? Нацдержслужба у своєму листі від 19 березня 2019 року № 1590/07.02-19 вирішила проблему, що склалася через законодавчу колізію у питанні призначення на посаду адміністратора Центру надання адміністративних послуг (далі — ЦНАП). Пояснимо суть проблеми.
  • Оренда майна державної та комунальної власності: з чого починати? Державне та комунальне майно, яке не використовується у виробничих процесах за призначенням, може стати об’єктом оренди. Позитивні аспекти такої оренди притаманні як орендодавцю (отримання доходів, вирішення питань надлишкового майна та підтримання його у належному стані тощо), так і орендарю. Процедура здачі державного та комунального майна в оренду є тривалим та клопітким процесом. В першу чергу це зумовлено необхідністю проведення конкурсу на право оренди державного майна серед учасників — потенційних орендарів. По-друге, законодавством України передбачено конкретні строки виконання усіх процедур, пов’язаних зі здачею державного та комунального майна в оренду. Це зумовлює виникнення багатьох практичних питань, в першу чергу організаційного характеру, яким і присвячена ця стаття.
  • Арифметика держдопомоги малозабезпеченій сім’ї: коли «автомобіль + мотоцикл = допомога» Багатодітна родина має сукупний середньомісячний дохід нижчий від прожиткового мінімуму для сім’ї. При цьому в її власності є легковий автомобіль та мотоцикл. Чи має право така сім’я на отримання державної соціальної допомоги малозабезпеченій сім’ї? Куди слід звернутися для її отримання та які документи надати?
  • Не та ознака доходу у формі № 1ДФ: як виправити? Наша установа 09.04.2019 р. подала до органів ДПС Податковий розрахунок за формою № 1ДФ за 1 квартал 2019 року. Пізніше було виявлено, що одна із виплат у звіті зазначена не під тією ознакою доходів. Як виправити таку неточність? Чи буде за таке виправлення накладатися штраф?
  • Забута відпускна компенсація: відображаємо у формі № 1ДФ Працівник установи звільнився у грудні 2018 року, але йому не було нараховано компенсацію за невикористану відпустку. У березні 2019 року цьому працівнику донарахували компенсацію за невикористану відпустку. Чи потрібно в цьому випадку заповнювати графу 7 розділу I форми № 1ДФ? Яку ознаку доходу застосовувати для відображення суми компенсації за невикористану відпустку звільненому працівнику?
  • «Мобілізаційний» фахівець & секретар місцевої ради: знайомимося Продовжуємо розповідь про нововведення у кадровому середовищі у зв’язку із виходом Зміни № 8 до КП*. Серед професій і посад, що було внесено до КП зазначеним документом, доречно більш детально розглянути дві посади, які наразі є затребуваними у сфері мобілізаційної роботи в органах державної влади та питань керівництва і координації у сфері місцевого самоврядування. Мова йде про посади фахівця з питань мобілізаційної роботи та секретаря місцевої ради. Розповімо про все по порядку.
  • Чи індексувати зарплату у травні 2019 року На травневу індексацію впливає індекс інфляції за березень 2019 року. Він склав 100,9 %. Яка ситуація складається з індексацією зарплати в травні 2019 року для працівників бюджетної сфери? Розповімо у статті.
  • Коефіцієнти для коригування зарплати при виході у відпустку у травні 2019 року (оклади за ЄТС)
  • Календар бухгалтера на травень 2019 року
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі