№30

Бюджетна бухгалтерія, серпень, 2021/№ 30 Інші номери журналу ›
  • Інклюзивна освіта в ЗДО: апгрейд від Кабміну
  • Організація харчування у закладах освіти: є зразки договорів
  • Строковий трудовий договір: чи потрібен наказ про звільнення? Працівника оформлено на роботу за строковим трудовим договором, про що зазначено в наказі про прийняття на роботу. Сумніваєтесь, чи обов’язково в цьому разі видавати наказ про звільнення? Зараз розвіємо ваші сумніви.
  • Співробітництво ТГ: як організувати? Сусідні громади об’єднуються для реалізації спільних інтересів у різних сферах. Як правильно організувати їх співробітництво? Які форми співробітництва існують? Як документально оформити та профінансувати? Читайте в нашій статті.
  • Співробітництво ТГ: як обліковувати? Ви вже знаєте, які існують форми співробітництва ТГ та як правильно організувати цей процес (див. с. 4 — 8). У продовження цієї теми розглянемо нюанси планування видатків ОМС для здійснення заходів у межах такого співробітництва та порядок відображення цих операцій на рахунках бухобліку.
  • Залишкова вартість ОЗ = 0 грн: алгоритм дій Установа обліковує на балансі ОЗ, залишкова вартість яких дорівнює 0 грн. Що далі робити з такими об’єктами? Чи обов’язково проводити їх переоцінку? Чи потрібно встановлювати для них ліквідаційну вартість? У чому полягає відмінність між такими процедурами? Відповімо на ці запитання у нашій статті.
  • Строк виплати відпускних: рахуємо дні правильно За наказом керівника установи 23.08.2021 р. робочий день перенесено на суботу 28.08.2021 р. Працівник іде у відпустку з 27.08.2021 р. Коли потрібно виплатити відпускні цьому працівникові? (запитання з чату на порталі «Buhgalter.com.ua»)
  • Працівник- АТОшник: гарантії та пільги До вашої установи прийнято учасника бойових дій у зоні АТО? І ви не знаєте, які пільги та гарантії йому надавати? Не хвилюйтесь. Ми допоможемо.
  • Оплачуємо працю членів приймальної комісії ЗВО Який порядок роботи приймальної комісії коледжу? Чи можна включати до її складу викладачів вишу і якщо так, то як здійснювати оплату їх праці? Чи можна залучити до роботи в приймальній комісії працівника під час його щорічної відпустки? (запитання з електронної пошти редакції: bb@id.factor.ua)
  • Дні МСЕК → лікарняний: що в розрахунку? Працівник надав до установи листок непрацездатності. Він хворів з 26.07.2021 р. по 31.07.2021 р. У квітні 2021 року працівник проходив МСЕК, і за результатами огляду йому встановлено інвалідність з 22.04.2021 р. (III група). Чи має якісь особливості порядок оплати цього лікарняного листа? (запитання з електронної пошти редакції: bb@id.factor.ua)
  • Нові оклади в ОМС: аналізуємо зміни Із 03.08.2021 р. згідно з постановою № 7831 змінились розміри окладів посадових осіб та службовців ОМС. Як нараховувати зарплату у серпні 2021 року? Чи проводити цього місяця індексацію зарплати? Відповіді на ці та інші запитання ви знайдете у нашій статті.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі