№48

Бюджетна бухгалтерія, грудень, 2021/№ 48 Інші номери журналу ›
  • Усі на облік: новий перелік професій військовозобов’язаних жінок
  • Відпустка на межі років: танці з мінзарплатою Працівник іде у щорічну основну відпустку з 28.12.2021 на 10 календарних днів. Чи немає заборони на відпустку на межі років? Якщо ні, то чи потрібно нараховувати доплату до МЗП та ЄСВ із мінзарплати у місяцях відпустки? У грудні нараховано зарплату, грудневу місячну премію та відпускні за весь період відпустки. (запитання з електронної пошти редакції: bb@id.factor.ua)
  • Cлужбове авто: порядок використання Службове авто одне, а за його кермо періодично сідають декілька працівників установи. Як у такому разі скласти Порядок використання службового автомобіля? Розповімо у цьому матеріалі. Наші підказки і поради будуть корисними передусім ОМС. Але й усі інші бюджетні установи можуть сміливо брати їх «на озброєння».
  • Статзвітність з питань праці — 2022 Серед різноманітної статзвітності важливе місце посідають статистичні спостереження з питань праці. Тож розглянемо, які звіти з праці слід подавати до органів статистики у 2022 році.
  • Річна фінзвітність: шпаргалка зі складання Закінчується ще один рік. Незабаром бухгалтеру доведеться зануритися з головою у звітні справи. Аби полегшити це завдання, ми підготували для вас підказки та пояснення щодо заповнення річної фінансової звітності1.
  • Ремонт техніки: як оформити? Як оформити передачу в ремонт комп’ютерної техніки та оргтехніки, а потім її повернення з ремонту? (запитання з електронної пошти редакції: bb@id.factor.ua)
  • Викладач хворів: коригуємо навантаження Викладач ЗФПО з креслення захворів, але його заміна іншим викладачем на період тимчасової непрацездатності не проводилась. Відповідні навчальні заняття були проведені ним після одужання. Як у такому разі здійснювати оплату праці викладача? (запитання з електронної пошти редакції: bb@id.factor.ua)
  • ПСП у місяці звільнення: куди подіти «перехідні» відпускні? Працівник звільняється 14.12.2021. З 25.11.2021 по 13.12.2021 він був у відпустці. Тож у грудні йому нараховано зарплату за один робочий день. Чи надавати ПСП у грудні? Чи враховувати відпускні при визначенні граничного доходу для її застосування? (запитання учасника групи Facebook «Спільнота бухгалтерів бюджетних установ»)
  • Календар бухгалтера на січень 2022 року
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі