№41

Бюджетна бухгалтерія, листопад, 2021/№ 41 Інші номери журналу ›
  • Закупівля газу: обираємо процедуру та готуємо документи Цьогоріч ситуація з постачанням природного газу та тарифами на блакитне паливо вкрай напружена. І лише завдяки спільним діям Кабміну, НАК «Нафтогаз України» та Офісу Президента це питання врегульовано на законодавчому рівні. Які документи необхідно підготувати замовникам для укладання договору про закупівлю природного газу, як їх оформити та куди надсилати? Про це — у нашому матеріалі.
  • Вакцинація від COVID-19: право, обов’язок, відсторонення… Вірус COVID-19, немов бурхливе море, лякає нас черговою хвилею захворюваності. Одним зі способів боротьби з цим недугом є вакцинація. Для когось вона добровільна, а комусь щепитись наказує МОЗ. Як це вплине на робочі відносини — розповімо сьогодні.
  • КЕКВ та КПКВК: відповіді на цікаві запитання Питання застосування КЕКВ та КПКВК постійно надходять до нашої редакції та обговорюються у спільноті бухгалтерів. У цьому матеріалі відповімо на особливо популярні та цікаві з-поміж них.
  • Передплата-2022: оформлюємо та обліковуємо Наразі передплатна кампанія на 2022 рік йде повним ходом. Тому саме час оформити передплату на наступний рік. А завдання бухгалтера — правильно відобразити такі операції в бухгалтерському обліку. Нагадаємо, як це слід робити.
  • Інвентаризація-2021: підбиваємо підсумки Правильно оформити матеріали інвентаризації вам допоможе довідкова інформація у статті «Матеріали інвентаризації: шпаргалка з оформлення». А як бути з нестачами та лишками, виявленими під час інвентаризації, розповімо у цій статті. І звісно, не залишимо поза увагою списання дебіторської та кредиторської заборгованості, строк позовної давності якої минув. Тож поїхали...
  • Відпустка «до трьох років»: спецстаж у додатку Д6 Жінка-держслужбовець з 06.09.2021 перебуває у відпустці для догляду за дитиною до трьох років. Чи потрібно вносити її дані в додаток Д6 до Об’єднаного звіту?
  • Матдопомога та хвороба: як обчислити лікарняні? Працівниця установи хворіла з 1 по 5 жовтня 2021 року (5 к. дн.). У листопаді 2020 року вона увесь місяць перебувала у відпустці за свій рахунок. А з 9 по 16 квітня 2021 року у неї хворіла дитина (лікарняні — 1203,70 грн). Також у липні 2021 року їй було виплачено допомогу на «соцпобут» у сумі 6380 грн. Загальний страховий стаж працівниці становить 5 років і 3 місяці. Як правильно розрахувати середній заробіток для оплати жовтневих лікарняних? Чи включати до розрахунку суму «дитячих» лікарняних та матдопомогу?
  • Матеріали інвентаризації: шпаргалка з оформлення
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі