№45

Бюджетна бухгалтерія, грудень, 2021/№ 45 Інші номери журналу ›
  • Бюджет ТГ → бюджет району: чи можна надати субвенцію? Чи можна з бюджету ТГ надати міжбюджетні трансферти до бюджету району?
  • Новорічне оновлення нацстандартів бухобліку Мінфін прийняв зміни до трьох національних стандартів бухобліку: • НП(С)БО 123; • НП(С)БО 135.
  • Бюджетну звітність знову «тюнінгують»? Що знову? Черговий «тюнінг» бюджетної звітності? Так. Очікується низка змін до Порядку № 44. Проєкт відповідного наказу опубліковано на сайті Міністерства.
  • Порядок складання кошторисів: вивчаємо зміни Мінфін уже давно готував зміни до Порядку № 2281. Із проєктом таких змін ми вас знайомили на сторінках нашого журналу (див. «Бюджетна бухгалтерія», 2021, № 29, с. 3). І от нарешті цей проєкт, опрацьований і доповнений, «виріс» у кінцеві зміни, внесені постановою № 11922. Остання набула чинності 20.11.2021. Що саме змінилося у порядку планування, затвердження та виконання кошторисів, далі розповімо.
  • Послуги супервізії: який КЕКВ застосувати? Сектор освіти має договір про надання послуг супервізії за рахунок коштів субвенції з державного бюджету за програмою «Нова українська школа». Договір планувалося оплатити за КЕКВ 2240. Але Казначейство заперечує щодо використання цього КЕКВ. Який КЕКВ слід застосувати?
  • Уповноважена особа: готуємо документи перед стартом Ще кілька тижнів — і закупівельною діяльністю у всіх бюджетних установах будуть займатися виключно уповноважені особи. А чи всі необхідні для цього документи у вас готові? Та чи правильно вони оформлені? Які обов’язки та повноваження слід покласти на уповноважену особу? Відповіді й підказки — у нашій статті.
  • Нестача активів: причини та урегулювання Які можуть бути причини виникнення нестачі активів та які є варіанти їх урегулювання? Чи існують обмеження щодо строків утримання та розміру відшкодування завданого збитку? Ці та інші питання розглянемо у статті.
  • Зовнішній сумісник і повна матвідповідальність Чи можна укласти договір про повну матеріальну відповідальність із працівником, який є зовнішнім сумісником?
  • Директор ІРЦ: як залишити на посаді? Добігає кінця трирічний строк призначення на посаду директора ІРЦ. Чи можна продовжити його до шести років?
  • Діяльність ІРЦ: кадри та оплата праці Улітку відбулися вагомі зміни в кадрових та працеоплатних нормах для інклюзивно-ресурсних центрів. Якщо ви вчасно зреагували, наша стаття допоможе вам перевірити себе. Якщо ні, підкаже, як виправити ситуацію.
  • Уповноважена особа: працеоплатні нюанси Із 1 січня 2022 року проводити закупівлі зможуть виключно уповноважені особи замовника. Оплата праці таких осіб має певні особливості. Про них ми розповімо у сьогоднішній статті.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі