№33

Бюджетна бухгалтерія, вересень, 2016/№ 33 Інші номери журналу ›
  • Інформаційна сторінка
  • Про затвердження Змін до Порядку казначейського обслуговування місцевих бюджетів Наказ від 14.07.2016 р. № 617 Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 02.08.2016 р. за № 1068/29198 (витяг)
  • Про внесення змін до деяких методичних рекомендацій з бухгалтерського обліку для суб’єктів державного сектору Наказ від 28.07.2016 р. № 709
  • Про затвердження Типового штатного нормативу чисельності працівників територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Наказ від 12.07.2016 р. № 753 Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 03.08.2016 р. за № 1078/29208 (витяг)
  • Розробка проекту відводу земельної ділянки: які КТКВК та КЕКВ застосувати Ми — селищна рада. На нашій території планується будівництво дитячого садка. Під будівництво треба виділяти землю. За якими КТКВК та КЕКВ слід відобразити розробку проекту відводу земельної ділянки під будівництво дитячого садка та розроблення детального плану території для розміщення дитячого дошкільного закладу?
  • Оприбуткування сільської дороги За яким КЕКВ та кодом доходів сільській раді оприбуткувати сільські дороги? Незалежна оцінка доріг проведена, рішення сесії про взяття доріг на баланс є.
  • Коли необхідно оприлюднювати звіт про укладені договори Згідно із Законом України «Про публічні закупівлі» якщо вартість предмета закупівлі дорівнює або перевищує 50 тис. грн. і закупівля проводилася без використання електронної системи закупівель, то необхідно оприлюднити звіт про укладені договори. У зв’язку з цим виникли такі запитання: 1. Який період враховувати під час визначення 50-тисячної межі предмета закупівлі — за весь 2016 рік чи починаючи з дня введення в дію Закону, тобто з 01.08.2016 р.? 2. Яким чином оприлюднювати звіт у такій ситуації: перший договір на закупівлю електричної енергії укладено на 45 тис. грн. (закупівля здійснювалася до 01.08.2016 р.), після 01.08.2016 р. буде укладена додаткова угода (або новий договір) на 20 тис. грн.? Загальна річна вартість за цим предметом закупівлі — 65 тис. грн. На яку суму складати звіт про укладені договори? 3. Після 01.08.2016 р. укладено договір на кілька предметів закупівлі на загальну суму 30 тис. грн. Наприклад, у цьому договорі є один предмет закупівлі на суму 5 тис. грн. Загальна річна вартість за таким предметом закупівлі складає 50 тис. грн. Чи необхідно у такому разі оприлюднювати звіт на суму 30 тис. грн.?
  • Індексація за попередні періоди у формі № 1ДФ Яким чином суми індексації заробітної плати за попередні податкові періоди (місяці) відображаються у податковому розрахунку ф. № 1ДФ при проведенні річних перерахунків?
  • Індексуємо доходи за вересень 2016 року Чи змінить липневий індекс інфляції коефіцієнти індексації? Чи індексуватимемо вересневу зарплату і якщо так, то яким категоріям працівників? Також вересень асоціюється у нас із початком навчального року. Заняття розпочнуться не лише у «бувалих» студентів, а й у першокурсників. Як ітиме справа з індексацією їхніх стипендій? Про все це й поговоримо у сьогоднішній статті.
  • Встановлюємо тарифний розряд перукарю терцентру На період відпустки для догляду за дитиною до 3 років перукаря територіальний центр надання соціальних послуг приймає іншого працівника на умовах строкового трудового договору. До відділу кадрів установи звернувся працівник, який нещодавно закінчив професійно-технічний навчальний заклад і здобув кваліфікацію перукаря. Особливістю цього питання є те, що працівник, який знаходиться у декретній відпустці, мав 3-й тарифний розряд, адже окрім необхідної освіти, у нього був достатній практичний досвід (більше 5 років). У зв’язку з цим виникають запитання: — який тарифний розряд потрібно встановити працівнику, що приймається; — чи можна зазначеному претенденту відразу встановити 3-й тарифний розряд?
  • Тимчасове виконання обов’язків: як оформити та оплатити На старшу медичну сестру міської лікарні покладено виконання обов’язків головної медичної сестри (на період щорічної відпустки останньої). До цього моменту старшій медсестрі підвищувався посадовий оклад на 10 % за старшинство. Як правильно оформити виконання обов’язків у ситуації, що склалося і як бути із існуючою доплатою старшої медсестри?
  • Чи підвищується посадовий оклад практичного психолога гімназії Чи має право на підвищення посадового окладу у розмірі 10 % практичний психолог, який працює у гімназії з поглибленим вивченням іноземної мови?
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі